Bestyrelse for dommere og anklagere til rekruttering af 3 handicappede arbejdstagere

bestyrelsesmedlemmer og anklagere
bestyrelsesmedlemmer og anklagere

Som rengøringsmedarbejder gennem İŞKUR inden for rammerne af forordningen om undersøgelse, udnævnelse og overførsel af personalet i dommer- og anklagemyndigheden og forordningen om procedurer og principper for ansættelse af medarbejdere i offentlige institutioner og organisationer, der skal ansættes inden for arbejdslovens rækkevidde nr. 4857 inden for generalsekretariatet for dommere og anklagere. tre) faste arbejdstagere med handicap vil blive ansat.Kandidater, der opfylder kravene, kan indsende deres ansøgninger mellem 12.04.2021-16.04.2021 til İŞKUR Ankara provinsdirektorat personligt eller http://www.iskur.gov.tr De skal gøre kl.

For detaljer om annonce KLIK HER

GENERELLE FORKLARINGER 

1. Kandidater, der har ret til at blive udnævnt til de udmeldte stillinger som et resultat af deres ansøgning, vil blive ansat som faste arbejdstagere inden for rammerne af bestemmelserne i arbejdslov nr. 4857.

2. Fra den 4/16/04, som er ansøgningsfristen for de kandidater, der er omfattet af artikel 2021 i forordningen om procedurer og principper for rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer;

a) efter at have fyldt 18 år,

b) Skal være under 36 år

c) At være tyrkisk statsborger, uden at dette berører bestemmelserne i lov nr. 2527,

ç) Ikke fratages offentlige rettigheder,

d) Selvom de perioder, der er specificeret i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået; Forbrydelser mod statens sikkerhed, selv om en fængselsdom eller benådning i et år eller mere for en forbrydelse begået med vilje, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, bedrageri, misbrug af tillid , bedragerisk ikke at blive dømt for konkursforbrydelser, rigging af bud, rigging af udførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af aktiver, der opstår som følge af forbrydelsen eller smuglingen,

e) Med hensyn til militær status

  • Ikke at have noget at gøre med militærtjeneste,
  • Uden at have nået militærtjenestealderen,
  • Hvis han har nået militærtjenestealderen, at have afsluttet aktiv militærtjeneste eller blive udsat eller overført til reserveklassen,

f) Ikke at have psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.

3. Anmodningerne vil blive imødekommet på Ankara-provinsniveau, og ansøgningerne fra dem, der er bosiddende i Ankara fra meddelelsesdatoen, vil blive accepteret.

4. Kandidater må ikke have modtaget alders-, alders- eller invalidepension fra nogen socialsikringsinstitution.

5. Kandidater er forpligtet til at certificere deres handicapstatus med en lægeudvalgsrapport for handicappede taget fra autoriserede sundhedsinstitutioner i overensstemmelse med den relevante lovgivning.

6. Kandidater skal have afsluttet mindst grundskolen og højst den sekundære uddannelse. Ansøgninger fra ansøgere med en tilknyttet grad eller højere accepteres ikke.

7. "De, der har prioritet ved udstationering" som specificeret i artikel 5 i forordningen om procedurer og principper for rekruttering af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer, udgør ikke en ret til fordel for ansøgeren i jobformidling.

8. Liste over de vigtigste kandidater, der skal tegnes; Baseret på listen sendt af İŞKUR og inklusive alle ansøgere, der opfylder kravene i anmodningen, fire gange det tilgængelige personale; Listen over ansøgere, der har prioritetsret, bestemmes ved lodtrækning inden notaren, fire gange antallet af det ekskluderede personale, på grundlag af alle dem, der er inden for dette omfang.

9. Lodtrækningen afholdes den 27/04/2021 kl. 10.00:19 i nærværelse af en notarius publicus i dommer- og anklagerådets konferencesal. Besøgende accepteres ikke inden for rammerne af Covid-XNUMX-foranstaltninger.

10. De originale kandidater, hvis navne er bestemt som et resultat af lotteriet, føres til den mundtlige eksamen. Den mundtlige eksamen gennemføres i overensstemmelse med kandidaternes uddannelsesniveau for at måle deres kompetence i de opgaver, de er forpligtet til at udføre ud fra den faglige viden og færdigheder, der er relateret til det servicefelt, de ansøger om.

11. Kandidater, der er berettiget til at aflægge den mundtlige eksamen, men som ikke tager eksamen på de annoncerede eksamensdatoer, anses for at have mistet deres ret til at aflægge eksamen.

12. Alle meddelelser http://www.hsk.gov.tr Det vil blive annonceret på internetadressen. Disse meddelelser er karakter af en anmeldelse, og der vil ikke være nogen skriftlig meddelelse.

13. En to-måneders prøveperiode vil blive anvendt på det udpegede personale og stillinger. Arbejdsaftalen kan opsiges af generalsekretariatet for dommer- og anklagerrådet inden for prøveperioden uden behov for en meddelelsesperiode og uden kompensation.

14. Den daglige løn for året 2021, som er planlagt til at blive ansat til de arbejdere, der er berettigede til at blive udnævnt, udbetales som en brutto på 124,02 TL (hundrede og fireogtyve lira to kuruş) til dem, der vil blive ansat i rengøringsmedarbejderens position.

Dokumenter, der skal anmodes om fra de berettigede til udnævnelse

1-Læringscertifikat,

2 - Kopi af identitetskort,

3- Kriminaldokumentation (fra anklagemyndigheden eller med adgangskode til e-forvaltning http://www.turkiye.gov.tr. Domstolens afgørelse vedrørende strafferegisteret for dem, der har en kriminel journal, vil blive anmodet om fra adressen),

4-militært statuscertifikat (angiver demobilisering, udsættelse eller undtagelse)

5- Formular til jobanmodning (med foto)

6- Sikkerhedsundersøgelse og arkivforskningsformular (med foto, udfyldes computer).

7- Status for handicap, der skal tages fra de fuldgyldige statssygehospitaler, der er tilknyttet sundhedsministeriet, og rapporten fra sundhedsrådet vil blive anmodet om, hvilket indikerer, at der ikke er nogen hindring for at arbejde som arbejdstager.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar