Verdens første film 'Picnic' filmet med køleskab

Verdens første film optaget med køleskab
Verdens første film optaget med køleskab

Med sin 174 års know-how og erfaring fortsætter Siemens Home Appliances med at bringe innovationer i branchen, sætte standarder og bringe fremtidens livsstil til i dag. Endelig har det sammen med Siemens Home Appliances og reklamebureauet MullenLowe Istanbul underskrevet et innovativt projekt for Siemens XXL-køleskabe med integrerede kameraer. Filmen ved navn “Piknik”, instrueret af Barış Çolak fra Kala Film, indtog sin plads i kommunikationsverdenen som den første film i verden optaget med et køleskab.

Adgang hvor som helst med Home Connect

Alt er under din kontrol med hvidevarer med den innovative Home Connect-applikation af Siemens Home Appliances, der samler fremtidens teknologier med brugerne. Med Home Connect med Wi-Fi-funktion er det muligt at oprette forbindelse og styre hvidevarer i alle livets områder, inden for eller uden for huset. Du kan tilberede din mad, som du tidligere har placeret i ovnen, på den nøjagtige konsistens og det tidspunkt, du vil have den, og du kan tilberede din kaffe uden at forlade din plads. Selvom du ikke kan huske, hvilket produkt der er i dit køleskab, mens du er på markedet, kan du se indersiden af ​​dit køleskab takket være kameraerne integreret i Home Connect-applikationen.

Siemens XXL Køleskab tager også automatisk et billede med sine integrerede kameraer, hver gang dækslet åbnes og lukkes og sender det til applikationen. Således kan du se, hvad der sker i dit køleskab i applikationen på din telefon, når du vil.

"Piknik", verdens første film optaget med køleskab, blev designet ud fra denne funktion. Disse fotografier taget med køleskabet blev bragt sammen med stop-motion-teknikken. Den romantiske historie om de to kagefigurer inde i køleskabet fortælles med tusinder af fotografier kombineret, hvilket giver publikum behagelige øjeblikke.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar