Local Chip for Domestic Auto, der ramte verden efter krisen

efter krisen, der ramte verdens indenlandske jeep
efter krisen, der ramte verdens indenlandske jeep

'Chip-krisen', der fejede verden, førte lande til indenlandsk produktion. Tyrkiet, TUBITAK i dette spil 'Jeg er med,' siger han. SABAH Newspaper kom ind på den lokale chipproduktionsbase i Gebze. Centret, hvor 55 ingeniører arbejder, vil producere lokal auto eller chip samt forsvar.



I mange sektorer, herunder bilproduktion, voksede chips til at stoppe og forårsagede en enorm økonomisk tabskrise, øjne vendte sig mod chipproduktionen i Tyrkiet. Et feberagtigt arbejde udføres på Semiconductor Technologies Research Laboratory (YITAL) fra National Electronics and Cryptology Research Institute (UEKAE) inden for kroppen af ​​TÜBİTAK BİLGEM, som er produktionsgrundlaget i denne henseende.

PRODUKTION ER LET TIL ROKETSAN OG ASELSAN

De bedste 55 ingeniører og 25 teknikere inden for deres felt, der arbejdede dag og nat, gik ind i den strategiske base, hvor en væsentlig del af mikrochipsbehovet i den tyrkiske forsvarsindustri blev opfyldt. I centrum, hvor både design og produktion af chippen udføres, fremstilles der produktion for Roketsan, Aselsan og TÜBİTAK Sage.

"VI ER I FORBEREDELSESTIDEN, SNART VIDER VI DØREN"

Tyrkiets bil sagde også, at de har kompetence til at fremstille produktion for TOGG YİTAL Officer, Dr. Aziz Ulvi Çalışkan siger, "Vi er i den forberedende periode på dette emne, vi banker snart på deres dør". UEKAE Institute Director Erdal Bayram sagde, ”Antallet af lande, der designer og fremstiller alle komponenter til informationssikkerhed, fra algoritme til chip, overstiger ikke 5-6. Vi er en af ​​dem, ”og henledte opmærksomheden på vores kompetence inden for dette område.

TYRKIET Blandt kæmper

Da omfanget af krisen, der fik gigantiske bilfirmaer til at stoppe produktionen, vokser dag for dag, har lande, der producerer dette lille stykke, som er hjernen i mange produkter, især elektronik, forsvar og bilindustri, fået styrke i global konkurrence. På YITAL, hvor der produceres mikrochips med siliciumteknologi, der tegner sig for 90 procent af hele markedet i verden, arbejder forskere på nye teknologier ved at udføre to skift om dagen.

UEKAE-institutdirektør Erdal Bayram siger, at de stadig er i stand til at tilpasse produktionen af ​​mikrochips til forsvarsindustrien til andre sektorer. En af disse sektorer er bilindustrien, som er på dagsordenen med den chipmangel, den oplever.

VI ER KLAR TIL AT ARBEJDE MED TOGG

Tæller dagene til at producere bilen i Tyrkiets eget køretøj tOGGer og siger, at den mulige brug af mulighederne chips produceret af lokale og nationale Dr. Çalışkan sagde, ”I bilindustrien er der et strømstyringssystem, der overfører strømmen i batteriet til hjulene. Dette er meget kritiske materialer. Vi har vigtige løsninger inden for dette emne, som vi er højt kvalificerede, og vi har den nødvendige teknologi ”.

Sagde, at deres forberedelser fortsætter, sagde Çalışkan, ”Vi vil også banke på deres dør snart. TOGG skal også henvende sig til os, de skal forklare deres behov og forme os, ”sagde han. At sige, at YİTAL ikke laver tøj, men skræddersyet produktion, sagde Erdal Bayram, ”Vi producerer i henhold til ordren. Det samme kunne ske for TOGG, ”sagde han.

KONTAKTER FOR EKSPORT FORTSÆTTER

De pågældende produkter eksporteres endnu ikke. Erdal Bayram oplyste, at de fra tid til anden har modtaget forskellige anmodninger om dette emne, og gav følgende oplysninger: ”Lande som Saudi-Arabien, Pakistan og Taiwan blev også mødt. Men for det første fokuserede vi på vores egen forsvarsindustri. Fordi vi er nødt til at lave et specielt design til dem. Vi har ikke chancen for at give vores eksisterende designs. De, der hører vores produkter indirekte, banker på vores dør. Vi producerer ikke produkter, der er klar på hylden. Vi laver specielle designs og produktioner til formålet. "

KOM FRA JAPAN GODT IND I LABORATORIET

Erdal gav medarbejderne den viden, at hele Tyrkiets dag, "Selv størstedelen af ​​alle fik uddannelse i Tyrkiet. Der arbejder forskere fra Europa og Amerika her. En af vores venner, der gennemførte sin sidste ph.d. i halvlederindustrien, kom fra Japan og sluttede sig til os. Vi er også åbne for ny deltagelse. Øget tendens til Tyrkiet. Parallelt med denne stigning forventer vi deltagelse blandt os, ”sagde han. Sagde, at laboratoriet arbejder i to skift, sagde Çalışkan: "Vores laboratorium, hvor mest unge arbejder, er åbent indtil kl. 23.00 om natten."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar