Daglig leder besøgte Pezük Ankara Railway Factory

Hasan Pezuk, daglig leder af tcdd-transport, fortsætter sine arbejdspladsbesøg hos ankara-regionchef
Hasan Pezuk, daglig leder af tcdd-transport, fortsætter sine arbejdspladsbesøg hos ankara-regionchef

Hasan Pezük, General Manager for TCDD Transportation, startede i denne uge med et besøg hos Ankara Regional Directorate og Ankara Railway Factory efter at have besøgt Afyonkarahisar Regional Directorate i sidste uge. General Manager Hasan Pezük aflagde sit arbejdspladsbesøg ledsaget af vicegeneraldirektør Erol Arıkan, Ankara Regional Vice Manager A. feref Uğurlu og den relevante afdelingsleder og vicepræsidenter og mødtes også med de ansatte.Pezük, General Manager, besøgte Ankara Railway Factory, hvor vedligeholdelse, reparation og revision af lokomotiverne blev udført og undersøgte moderniseringsarbejdet på fabrikken på stedet. Pezük udtrykte sin tilfredshed med de renoveringsarbejder, han har gennemgået i alle områder fra belysningssystemer til eksteriør, fra gulv til tag og fællesarealer: ”Renoveringsarbejderne, der forbedrer fabrikken, betyder også forbedring af arbejdsforholdene af vores personale. Som en institution, der værdsætter mennesker, er det en af ​​vores vigtigste pligter at tilfredsstille vores personale. " sagde.

Pezük, der undersøgte fabrikkerne på stedet og besøgte personalet på deres arbejdspladser, besøgte også Marşandiz Logistics Directorate, Loko-Maintenance Service Directorate og Wagon Workshop tilknyttet Ankara Regional Directorate.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

1 Kommentar

  1. ankara jernbanefabrik skal forbindes direkte til erol arkan.

Yorumlar