Formandskabet for den højere institution for sprog og historie til at rekruttere 5 kontraktmæssige informatikpersoner

formandskabet for den højere institution for sprog og historie rekrutterer informationspersonale på kontrakt
formandskabet for den højere institution for sprog og historie rekrutterer informationspersonale på kontrakt

Ministeriet for kultur og turisme, formandskabet for den højere institution for sprog og historie modtager 5 kontrakterede medarbejdere. Ansøgningsfristen er 16. april 2021.Med hensyn til ansættelse af kontraheret it-personale i informationsbehandlingsenheder i stor skala af offentlige institutioner og organisationer offentliggjort i den officielle tidende dateret 375 og nummereret 6 baseret på bilag 31.12.2008-artikel i dekretloven nr. 27097 og baseret på denne artikel, der skal ansættes i Atatürk High Institution of Culture, Language and History I overensstemmelse med artikel 8 i forordningen om principper og procedurer, i henhold til placeringen baseret på summen af ​​halvfjerds procent af KPSSP2019-score i 2020 eller 3 og tredive procent af fremmedsprogsscore , vil KPSS-score for den kandidat, der ikke har en KPSS-score eller ikke indsende et dokument, blive betragtet som 70. I henhold til denne rangordning vil de kandidater, der får den samme score som kandidaten i den sidste rang, også være berettiget til tage eksamen) At være 10 softwareudviklingseksperter, 3 system- og netværkseksperter med placeringen, der skal foretages efter rækkefølgen af ​​ansøgningseksamen, blandt kandidaterne 2 (ti) gange den kontraktmæssige IT-medarbejderstilling. i alt 5 ( fem) kontrakter Meli Informatics Personnel vil blive ansat.

For detaljer om annonce KLIK HER

 Krav til anvendelse

 Generelle betingelser

Kandidater til kontrakt-it-personale skal opfylde følgende generelle krav.

a) Under de generelle betingelser anført i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48.

b) Skal være uddannet fra fakulteternes fire-årige computertekniske, softwaretekniske, elektrotekniske, elektroniske ingeniør-, elektro- og elektroniske ingeniør- og industritekniske afdelinger eller være uddannet fra videregående uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for Videregående uddannelse.

c) Afdelingerne for ingeniørafdelinger på fireårige uddannelsesfakulteter, naturvidenskabslitteratur, uddannelses- og uddannelsesvidenskabelige fakulteter, afdelinger, der yder uddannelse inden for computer og teknologi, statistik, matematik og fysikafdelinger bortset fra dem, der er specificeret i litra b) eller højere uddannelse i udlandet, hvis ækvivalens er blevet accepteret af Rådet for videregående uddannelse for at tage eksamen fra deres institutioner.

C) Fra den sidste dag på ansøgningsdatoen for dem, der ikke overstiger det dobbelte af det månedlige kontraktgebyrloft for software, software design og udvikling og styring af denne proces eller installation og styring af store netværkssystemer (kandidater fra afdelinger specificeret i afsnit c i denne artikel) i mindst 3 år, andre At have mindst 5 års erhvervserfaring (dem, der dimitterede fra de afdelinger, der er specificeret i afsnit b i denne artikel). Ved beregningen af ​​erhvervserfaringsperioden vil kandidatens ydelser efter eksamenstidspunktet blive taget i betragtning. (Ved bestemmelse af erhvervserfaring er han blevet overført som ansat underlagt lov nr. 657 eller som informatikpersonale i status som arbejdstager i den private sektor ved at betale præmier til sociale sikringsinstitutioner i den private sektor med fast personale, der er underlagt lov nr. 4 eller artikel 399, afsnit B, i den samme lov eller kontrakterede tjenester, der er omfattet af dekret nr. XNUMX, dokumenterede tjenesteperioder tages i betragtning).

d) At dokumentere, at han / hun kender mindst to af de nuværende programmeringssprog, forudsat at de har viden om hardwaren til computerudstyr og sikkerheden ved etableret netværksadministration

Anvendelsesmetode, sted og dato

Ansøgninger modtages kun via vores institutions hjemmeside basvuru.ayk.gov.tr. I ansøgningen skal ansøgningsskemaet på basvuru.ayk.gov.tr ​​udfyldes fuldstændigt, og de "dokumenter, der kræves i ansøgningen", der er specificeret i artikel 3, skal uploades til det komplette system. Ansøgninger modtages mellem 12-16 april 2021 og deadline for ansøgninger er 16. april 2021 kl. 18.00. Ansøgninger fremsendt pr. Post eller i hånden, ansøgninger med manglende dokumenter og ansøgninger fremsendt efter ansøgningsdatoen accepteres ikke. Kandidater vil kun være i stand til at vælge en af ​​de kontrakterede it-medarbejderstillinger. Ansøgninger fra kandidater, der har foretaget mere end et valg, betragtes som ugyldige.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar