Hasankeyf-2 Bridge åbnet med en ceremoni

Hasankeyf Bridge åbnede for service med toren
Hasankeyf Bridge åbnede for service med toren

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i åbningsceremonien af ​​Hasankeyf-2-broen på Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat Road, hvor præsident Recep Tayyip Erdoğan også deltog og holdt en tale via videokonferencemetode.

”Med vores bro; Forbindelsen mellem Batman, Mardin og Habur Border Gate vil blive sikret sikkert.



Lanceret for 19 år siden begyndte den vandrende glade minister sin tale med at understrege, at vores land giver en ubestridelig magt over hele verden Karaismailoğlu til at genopbygge alle aspekter af Tyrkiet med foretagne transportinvesteringer; Han bemærkede, at de fortsat tjener hvert hjørne af landet, uanset øst-vest, nord-syd.

Karaismailoğlu sagde, ”I dag åbner vi Hasankeyf Bridge, som vi broderede som en gylden ring på Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat Road. Hasankeyf-2-broen, som vi byggede på Tigris-floden, har indtaget sin plads blandt de længste broer i vores land i den 1001 meter lange delte vejstandard. Den længste benhøjde på vores bro, som også har en gågade, er 90 meter og det bredeste span er 168 meter. Med vores bro; "Forbindelsen mellem Batman, Mardin og Habur Border Gate vil blive sikret sikkert."

"Med Hasankeyf Bridge opnås en samlet årlig besparelse på 29 millioner lira"

Minister Karaismailoğlu erklærede, at Hasankeyf Bridge vil gøre det muligt for lokalbefolkningen at rejse mere økonomisk og mere økonomisk, og erklærede, at Hasankeyf Bridge vil spare i alt 20 millioner lira om året, 9 millioner lira fra tid til anden og 29 millioner lira fra brændstof.

Karaismailoğlu sagde: ”Hvert projekt, vi laver, evalueres ud fra dets miljømæssige resultater. Takket være de afstande, vi forkorter med vores Hasankeyf-2 Bridge, vil der være 3 895 ton mindre emissioner til atmosfæren. I 2003 øgede vi længden af ​​den delte vej, som kun var 15 kilometer i Batman, mere end ti gange til 162 kilometer. De samlede omkostninger for vores motorvejsprojekter, der i øjeblikket er under opførelse i Batman, er omkring 2 milliarder TL. Batman har styrket forbindelserne med det miljø, vi skaber transportsystemer i provinserne og i hele Tyrkiet, ”sagde han.

"Vi vil fortsætte med at øge andelen af ​​vores indenlandske og nationale teknologier"

Understreger, at de vil være til tjeneste for Batman og alle sydøstlige provinser med mange flere projekter, der vil tilføje overflod til borgernes forretning og bord, sluttede minister Karaismailoğlu sine ord som følger:

”Hr. Præsident, vores projekt er udført udelukkende med viden, erfaring og hårdt arbejde fra tyrkiske ingeniører og arbejdere. For hver dag der går, vil vi fortsætte med at øge andelen af ​​vores indenlandske og nationale teknologier, ressourcer og viden i vores transport- og kommunikationsprojekter. Jeg håber, at vores Hasankeyf Bridge vil være lykkebringende for hele vores land, især Batman. "

Inden for rammerne af hans Batman-besøg besøgte minister Karaismailoğlu, som inspicerede opførelsen af ​​Batman Esentepe Necat Nasıroğlu Complex, også Batman Governorship og Hasankeyf Municipality.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar