Havaş fornyer samarbejdet med Qatar Airways Cargo inden 2025

havas qatar fornyede sit samarbejde med luftvejsfragt indtil et år
havas qatar fornyede sit samarbejde med luftvejsfragt indtil et år

Havas globale brand i Tyrkiets grundtjenester, fragt og lagertjenester, der understøtter deres forretningspartnerskab med Qatar Airways Cargo, er blevet fornyet igen i fem år.

Havaş leverede et komplet udvalg af jordtjenester på internationale standarder til mere end 200 flyselskabskunder i sin portefølje og udvidede sit langsigtede samarbejde med Qatar Airways Cargo indtil udgangen af ​​2025. Med den fornyede aftale, Havaş; Qatar Airways vil fortsat levere fragt- og lagertjenester i Istanbul, Ankara, Izmir og Antalya Lufthavne og fragttjenester i Adana Lufthavn. Havaş, som påtager sig administrationen og administrationen af ​​Qatar Airways Cargos import- og eksportfragt, vil også fortsat levere toldtransporttjeneste til Qatar Airways Cargo mellem sine lagre med sine prisvindende kølekøretøjer designet til gods, der kræver særlig transport.

Havaş General Manager S. Mete Erna sagde: ”Som Havaş fokuserer vi på løbende at forbedre vores aktiviteter med de nyeste trendløsninger og tilføre værdi til vores flyselskabssamarbejde ved at sætte kundetilfredshed i vores centrum. Med denne tilgang er vi tilfredse med fortsættelsen af ​​vores aftale med Qatar Airways Cargo om lager- og fragttjenester, som vi hidtil har opnået en harmonisk synergi med. Vi tilbyder privilegerede tjenester med vores kølekøretøjer designet til udstyrsflåden i vores lagre og velegnet til speciel godstransport såsom medicin og mad. Køleudstyr, begyndte at blive brugt af Havas på stedet tjenester for første gang i Tyrkiet. Ud over vores lager i Istanbul Lufthavn, som vi er fordoblet med en investering på ca. 11 millioner euro, har vi foretaget investeringer i mange nye teknologier og udstyr, som er de første i sektoren, i vores 20 457 kvadratmeter lagerfaciliteter sammen med Ankara, Izmir og Antalya. Vi vil fortsætte med at innovere for at bidrage til succesen for alle vores forretningspartnere ved yderligere at øge effektiviteten af ​​vores operationer. ''

I sine lagre i lufthavnene Havaş, Istanbul, Ankara, Izmir og Antalya; værdifuld last, letfordærvelig last, levende dyr, farligt stof, radioaktivt materiale osv. sammen med almindelig gods. er vært for al privat fragt. I de faciliteter, hvor import- og eksportfragt styres og styres Der er specielle områder, der er egnede til forsendelser af forskellig art, fra letfordærvelige laster, der kræver køling til levende dyres venteværelser. Det tilbyder privilegerede tjenester med sine kølekøretøjer til flylager, lagerfly-overførsler af letfordærvelige laster, der kræver særlig forsendelse. Derudover er der inden for rammerne af obligatorisk godstransporttjeneste planlagte gensidige flyvninger mellem Istanbul-Izmir, Istanbul-Ankara og Istanbul-Antalya, herunder køleudstyr i flåden.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar