HIS Travel tilføjer dybde til indenrigsturisme med Cappadocia Express

Hans rejse cappadocia express vil tilføje dybde til indenrigsturisme
Hans rejse cappadocia express vil tilføje dybde til indenrigsturisme

HANS Travel with the Sun Group, som vil blive implementeret med support og tog til at være et luksuriøst 5-stjernet hotel med en standard af komfort og service med den tilsigtede Cappadocia Express forventes cirka 1 milliard euro bidrag til Tyrkiets økonomi.

Detaljerne om Cappadocia Express, hvis underskrifter blev underskrevet ved protokolceremonien, der blev afholdt med deltagelse af Ahmet Burak Dağlıoğlu, præsident for præsidentens investeringskontor, Emre Özkur, generaldirektør for HIS Travel, og Abdülkerim Murat Atik, formand for bestyrelsen for Sun Group, begyndte at blive klar.

Ifølge HIS Travel-forklaring gennemfører præsidentkontoret og Japan Investments og mangeårige medarbejdere for samarbejdet mellem Tyrkiet HIS Travel med tog om transport af turister i Tyrkiet fælles undersøgelser.

I tråd med dette formål kom HIS Travel og Sun Group sammen og underskrev for at realisere projektet om at levere turisttjeneste med jernbaner.

Den store efterspørgsel efter jernbanetransport i verden og stigningen i investeringer i denne retning ses som et af udgangspunktene for projektet. I den henseende sigter det mod at inkludere mange flere byer i denne transport med togrejsen i en langt bredere ramme.

40 millioner euro af de oprindelige investeringsomkostninger til projektet, målåret 200 tusind turister har udtalt, at HIS Travel, som vil blive implementeret med støtte fra Sun Group Cappadocia-person med Express 5 tusind euro i turistindtægter med målrettet cirka 1 mia. Euro bidrag til Tyrkiets økonomi.

Cappadocia Express har 5-stjernede hotelstandarder

Cappadocia Express er beregnet til at være et luksustog med 5-stjernede hotelstandarder og komfort. Cappadocia Express, som vil yde service af høj kvalitet såsom dobbeltværelser, brusebad og toiletfaciliteter i hvert værelse og servering af måltider til værelserne, er også planlagt til at omfatte 2 luksuriøse restauranter.

Cappadocia Express, der er planlagt som 2 tog mellem Ankara-Cappadocia / Cappadocia-Istanbul, vil betjene rejsende 7 dage om ugen med en kapacitet på 14 vogne og 294 personer.

Andre faser af projektet udvides til Øst-Anatolien, Sydøst-Anatolien, Sortehavet og Det Ægæiske Hav.

Den første flyvning med Cappadocia Express forudsiges at være februar 2022.

Mens Cappadocia Express arbejder videre, fortsætter HIS Travel med hotelprojekter med et budget på 100 millioner euro i Cappadocia og Pamukkale og fortsætter med at gøre sig bemærket med sine investeringer og projekter i sektoren.

"Vi troede, at vi kunne køre luksustog"

HIS Travel General Manager Emre Ozkan er om emnet 'Vi giver seminarer til virksomheder, der ønsker at investere i udlandet i Japan, hvert seminar, vi laver om Tyrkiet, tiltrak seminaret flest deltagere.' gav information.

"Især når vores firma starter Cappadocia Express-projektet i Tyrkiet, vil det give flere japanske turister mulighed for at komme til Tyrkiet fra nu af, og lokale turister vil opleve en anden Cappadocia-ferieoplevelse." Ved hjælp af sine udsagn fortsatte Özkur som følger:

Som 'Anatolian Express og Ankara Express har japanske gæster været serveret mellem Istanbul Haydarpaşa-Ankara Train Station i lang tid. Selvom processen med opførelsen af ​​højhastighedstoget havde en lille pause, tænkte vi som den private sektor, om vi kunne betjene mere kundeorienterede luksustog i denne periode, hvor toget ikke kunne bruges, og vi fortsatte med at planlæg denne idé i 7-8 år. Efter at have mødt med Sun Group tog vi det første skridt til at realisere denne drøm. '

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar