Hyundai deler de første tegninger af sin Santa Cruz-model

Hyundai deler de første tegninger af sin Santa Cruz-model
Hyundai deler de første tegninger af sin Santa Cruz-model

Hyundai delte de første tegninger af den meget forventede Santa Cruz-model. Med verdenspremieren den 15. april med en online lancering forventes bilen at være af interesse for eventyrlystne brugere. Derudover vil Santa Cruz bryde nye baner i både SUV, Crossover og Pick-up segmenterne ved at tilbyde en helt anden køretøjskategori.Santa Cruz har karakteristisk et meget dristigt design. Det inkluderer også kraftfulde og effektive drivlinjemuligheder i dette sofistikerede design. Bilen, som har det nyeste udstyr til tilslutning af teknologi og underholdning, har en høj manøvredygtighed i by- og arealanvendelse. Mens den firesædede og lukkede kabinebil imødekommer de daglige behov for eventyrorienterede brugere, kan den også vise en overlegen ydelse på terrængående overflader med sine kraftige og effektive motorer.

Hyundai, som vil dele detaljer om Santa Cruz den 15. april, sigter mod at nå vigtige salgstal, især på det amerikanske marked. Firehjulstræk Santa Cruz vil blive produceret i sommer på Hyundai-fabrikken i Montgomery, Alabama.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar