IMM-delegationen kom til Ereğli for Göztepe Cable Car Project

ibb-delegationen kom til Eregliye for Goztepe-svævebaneprojektet
ibb-delegationen kom til Eregliye for Goztepe-svævebaneprojektet

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Metro A.Ş. General Manager Özgür Soy kom til Ereğli med sit team og foretog observationer.Arbejdet fortsætter hurtigt for Göztepe Cable Car Project, et af de turistprojekter, som Karadeniz Ereğli borgmester Halil Posbıyık ønsker at bringe til byen. Borgmester Posbıyık var vært for IMM-delegationen i Ereğli til tegning af projektet.

Istanbul Metropolitan Municipality (İBB) Metro A.Ş. General Manager Özgür Soy, vicegeneraldirektør M.Fatih Gültekin og hans tekniske team kom til Ereğli og foretog observationer i projektområdet. Efter undersøgelsen i Göztepe med viceborgmestre Haluk Okur, M.Tayyar Mendeş og relevante afdelingsdirektører besøgte delegationen borgmester Posbıyık.

Under besøget tog Metro A.Ş. Vicegeneraldirektør M.Fatih Gültekin gav en briefing om det tegnede projekt. Gültekin sagde, at projektet blev tegnet mellem amfiteatret og Göztepe, "De steder, hvor projektbenene skal placeres, blev bestemt med 452 hytter på 4 meter, 8 personer i hver kabine, 512 passagerkapacitet pr. Time og 2 minutter 54 sekunder ankomsttid. "

Borgmester Posbıyık takkede også IMM-delegationen og præsenterede en statue af Hercules.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar