Helt afsluttende kommentar fra İmamoğlu 'Jeg er meget glad'

Fuld lukningskommentar fra Ekrem imamogl
Fuld lukningskommentar fra Ekrem imamogl

İBBs præsident Ekrem İmamoğlu mødtes med 27 kvindelige chauffører, der begyndte at arbejde i İETT under iftar. İmamoğlu, der startede hurtigt ved samme bord med sine kolleger, foretog sin første vurdering af regeringens beslutning om at lukke. Udtryk for sin tilfredshed med beslutningen sagde İmamoğlu: ”Jeg er meget tilfreds med lukningsprocessen. Jeg havde tidligere annonceret, 'Det skulle være'. Fordi vi er nødt til hurtigt at komme ud af denne vanskelige periode for at have gode tider. Derfor var lukningen god, ”sagde han.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Borgmester Ekrem İmamoğlu holdt sin iftar med 27 kvindelige chauffører, der arbejdede i IETT. Iftaren, der blev afholdt i IETT Edirnekapı-garagen, blev deltaget af chauffører, hvis Kovid-19-test var negative, og navne fra IMM og IETT's ledelse. İmamoğlu blev ledsaget af IMMs generalsekretær Can Akın Çağlar, borgmesterens rådgivere Ertan Yıldız, Yiğit Duman, İETT vicegeneraldirektør Murat Altıkardeşler og İETT Metrobus-afdelingschef Zeynep Pınar Mutlu ved iftar-organisationen med lav deltagelse. İmamoğlu og lederne sad ved hvert bord separat.

"AFSLUTNINGSBESLUTNING SLAPPER IETT OGSÅ"

Ved at tale til sine kolleger inden iftaren formidlede İmamoğlu sine helbredsønsker til alle på grund af den vanskelige Kovid-proces. Imamoğlu udtrykte sin tilfredshed med regeringens fulde lukningsbeslutning og sagde: ”Jeg er meget tilfreds med lukningsprocessen. Jeg havde tidligere annonceret, 'Det skulle være'. Fordi vi er nødt til hurtigt at komme ud af denne vanskelige periode for at have gode tider. Derfor var lukningen god. Dette vil sandsynligvis aflaste vores IETT-institution mest. I denne proces er IETT en af ​​de mest risikable institutioner blandt vores institutioner. Vores chauffører var meget urolige i denne henseende. I dag ønskede jeg at være på vores iftar-bord sammen med vores kvindelige chaufførmedarbejdere, IETTs øverste ledelse og kvindelige arbejdere, der arbejder i forskellige enheder. Må Allah først acceptere det, sagde han.

"SAMFUNDET VIL VÆRE GLAD, HVIS KVINDER PRODUSERER"

Understreger, at arbejdende kvinder er meget vigtige for social lykke, sagde İmamoğlu:

”Faktisk ved du det bedst. Jo højere antallet af kvinder, der bringer brød hjem, arbejder og producerer, jo mere udviklet bliver et samfund. Ellers ikke. Og i dag desværre i en meget lav sats. Næsten mindre end halvdelen af ​​samfund med meget bedre økonomi har kvindelige arbejdstagere; dette sker ikke. Især sker det aldrig i store byer. I denne sammenhæng er vi i et forsøg på at øge antallet af kvindelige medarbejdere i vores institution med en særlig metode. Mens vi endda forklarer vores eksamener, sætter vi så at sige en kønskvote og foretager køb i overensstemmelse hermed. Vi vil også fortsætte dette. Fordi, lad mig fortælle dig, er antallet af kvindelige medarbejdere i vores organisation meget lavt. Vi er nødt til at øge det hurtigt, så vi kan være Istanbuls virkelige ansigt. Når alt kommer til alt er en af ​​de to mennesker i Istanbul en kvinde. Så skal vi også sikre denne medarbejderligestilling. Det er, når vi kan blive rige, så velstandsniveauet kan stige, og så kan vi skabe en bedre generation som familie sammen. "

"MODET AF KVINDER, DER ØGER"

At sige, ”Du befinder dig på et mere symbolsk punkt som de kvinder, der udøver køreyrket,” sagde İmamoğlu, “Faktisk øges modet hos kvinder, der ser dig. Du aktiverer mange erhverv, der siges at være 'Ja, jeg kan ikke' og opmuntrer folk ved at sige 'Jeg kan også gøre det'. Hvis vi har en lav indkomst pr. Indbygger i Tyrkiet i dag; Grundlaget for dette er virkelig den lave beskæftigelsesfrekvens for kvinder i daginstitutioner. Vi vil slå dette sammen, ”sagde han. I håb om, at måneden Ramadan vil bringe overflod og overflod til alles hjem, sagde İmamoğlu, "Vi er holdet, der udfører en hellig pligt til at skabe dette og sikre freden i denne by."

"DU ER GOD"

Da Imamoglu delte informationen om, at IMM har en arbejdsstyrke på godt 83 tusind, sagde Imamoglu: ”Hvis vi multiplicerer dette med deres familier, ville vi ikke have forkert at sige, at vi er en institution, hvor 500 tusind mennesker spiser brød. Dette også til 16 millioner mennesker; Vi kan ikke være stolte af det, når vi siger: "Vi er enkeltpersoner i en institution, der tjener 20 millioner mennesker" sammen med sine gæster og turister. Derudover, når vi tænker 'Vi er også problematiske mennesker, der får en by på tusinder af år til at gå mod en bedre fremtid', stiger vores ansvar endnu mere. Derfor ønsker jeg al succes med dit arbejde. Jeg ønsker, at antallet af kvindelige ledere og kvindelige medarbejdere øges. Husk, at du også har en borgmester, der tager sig af det. Vi er altid side om side. Du er symbolsk ved dette bord i dag; Men når jeg bryder min faste med dig, tro mig, som om jeg bryder hurtigt med mine 83 ansatte, vil jeg føle mig stærk, beslutsom og stolt på samme tid. God ting du eksisterer, ”sagde han.

"Tusind tak for din værdi for os"

İmamoğlu vandrede alle bordene efter iftar og delte sine kolleger med sine kolleger. sohbets fik det til at ske. De kvindelige chauffører udtrykte deres tilfredshed med at mødes med İmamoğlu med ordene "Mange tak for din værdiansættelse af os og for at ringe til os her".

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar