Indtægtsadministration til at rekruttere 58 kontraherede medarbejdere

Præsident for indtægtsstyring
Præsident for indtægtsstyring

I den centrale organisation af indtægtsadministrationen i overensstemmelse med syvende afsnit i den 5345. artikel i lov nr. 29 om nogle regler vedrørende indtægtsadministrationen og indtægtsadministrationen på basis af den mundtlige eksamen, der skal afholdes, i alt af 7 (otteoghalvtreds) kontraktansatte personale vil blive rekrutteret.

indtægtsadministrationen rekrutterer personale med en kontrakt
indtægtsadministrationen rekrutterer personale med en kontrakt


Eksamensdato og sted

Den mundtlige eksamen afholdes mellem 24. maj - 04. juni 2021 i Ankara.

Navnene på de kandidater, der er berettigede til at tage den mundtlige eksamen, og listen over, hvor kandidaterne skal tage eksamen, vil blive annonceret på webstedet for vores agentur (www.gib.gov.tr) mindst 10 dage før datoen for den mundtlige eksamen. Kandidater vil ikke blive underrettet særskilt.

For detaljer om annonce KLIK HER

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar