Kayseri Rail System Route er overdraget til Armin Elektrik

kayseri jernbanesystem guzergahi armin overlader til el
kayseri jernbanesystem guzergahi armin overlader til el

Kayseri 4th Stage Rail Transport System Dette projekt, der betragtes som en udvidelse af Anafartalar-YHT-sporvognslinjen i byen, er et foretrukket jernbanesystem ved at drage fordel af den lette transport og bybredde.Dette system, som er planlagt til at blive bygget i alt 15 km, er planlagt til at blive taget i brug i 2022 og taget i brug af offentligheden i 2023.

Tramway-forretningen, købt med Kolin-Uzka-partnerskabet, er et af de værker, der er taget i YHT-Tram-projekterne inden for Armin Elektrik.

Det vil være en struktur, der ikke kræver høj spænding, såsom YHT og konventionelle ledninger, og derfor vil der ikke blive brugt nogen returleder som andre projekter, hvor konstruktion af jordingssystemer gennemføres.

Armin sigter mod at underskrive Tramway Project uden problemer efter en kvalitetssamling afhængigt af det eksisterende udstyr og holdkapacitet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar