International mountainbike racing spænding i Kayseri

Spændingen ved internationale mountainbike-løb i Kayseri
Spændingen ved internationale mountainbike-løb i Kayseri

Kayseri Metropolitan Kommune med støtte fra et internationalt mountainbike-løb, hvor 12 atleter fra 55 lande deltog i byen, som er blevet centrum for cykelsporten i Tyrkiet tager spændingen.

Kayseri med Metropolitan Kommune støtter det internationale mountainbike-løb, hvor 12 lande fra 55 atleter deltog i byen, som er blevet centrum for cykelsporten i Tyrkiet spænding sürüyor .uluslarara Mountain Bike Racing, Kayseri Metropolitan Municipality, Kayseri Governorship, Erciyes Inc., Sports Co., ORAN Development Agency fortsætter i Koramaz Valley med støtte fra International Bicycle Association UCI (Union Cycliste Internationale), Velo Erciyes og offentlige institutioner og organisationer. 12 atleter fra 55 lande inklusive Japan, Slovenien, Tyskland, Frankrig , Rusland, Ukraine og Kasakhstan. De løb, han deltog i, startede den 23. april med Best High Altitude MTB Cup i Koramaz Valley. Igen den 27. april fandt Velo Erciyes MTB CUP-løb sted i Koramaz Valley, hvor de storslåede billeder af Koramaz Valley og Mount Erciyes blev reflekteret i linserne.

LØBENE FORTSÆTTER TIL SLUTTET AF MAJ

Løbene, der også sigter mod at fremhæve byens historiske og naturlige skønheder, afholdes på Mounth Erciyes High Altitude MTB Cup den 1. maj, i Koramaz Valley den 2. maj, Central Anatolia MTB Cup den 25. maj og 26. maj. Kayseri MTB Cup mountainbike løb er planlagt at fortsætte på Erciyes Mountain.

DET MESTE Cykelløb i verden blev holdt i KAYSERİ ERCİYES

På den anden side fandt de fleste cykelløb i verden, der var inkluderet i vej- og mountainbike-løbskalenderen, der blev arrangeret af International Bicycle Association i 2020, i Kayseri Erciyes med International Road and Mountain Bike Races, hvor 17 atleter fra 500 lande deltog.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar