Kervan Intersection Improvement Project starter

projektet om forbedring af campingvogn-rundkørsler begynder
projektet om forbedring af campingvogn-rundkørsler begynder

"Kervan-projektet til forbedring af vejkryds", som vil lindre trafikbelastningen ved Kervan Junction, er afsluttet. Med de værker, der skal startes efter Ramadan-festen, vil nye lommer og smart signalering tage trafikbelastningen ved krydset. Chauffører sparer tid og brændstof.

Forbedringsprojektet implementeres ved Kervan Junction, som er et af de punkter, hvor trafikbelastningen er mest i Düzce. Det mest egnede projekt blev bestemt til krydset mellem krydseruten mellem TEM og D-100 Connection Road, Bahçeşehir, busstation, kulturcenter, retsbygning, provinspoliti. Düzce borgmester Dr. Faruk Özlü gav den gode nyhed, at de sidste forberedelser blev foretaget for at gennemføre projektet.

"VI DELER IKKE, VI KOMBINERER"

Præsident Özlü erklærede, at de var de første til at bygge viadukter i Kervan-krydsområdet, men det blev bestemt, at området var fysisk utilstrækkeligt til at bygge viadukter, og sagde: “Området opfyldte ikke motorvejens betingelser. Skæringspunktet, som motorveje foreslår, vil opdele de to kvarterer og være mere ubrugeligt end det nuværende. "Vi, som Düzce Kommune, tog skridt til at overtage krydsområdet, da det ikke kunne nå til enighed med motorveje."

"TYNT SIV VÆVET ofte"

Om, at alternative projekter relateret til regionen også blev evalueret med interessenter inden overtagelsen, sagde Özlü, at det mest passende projekt var aftalt. Sagt, at det efter en række møder blev besluttet at foretage et forbedringsprojekt, borgmester Özlü; ”Vi var i konstant kommunikation og holdt møder med vores Fevziçakmak og Cedidiye Neighborhood-ledere, NGO-repræsentanter, lokale håndværkere og borgere. Vi ønskede at gøre, hvad der er bedst, sundest, hurtigst for både regionen og hele byen. Med vores hovedmænds godkendelse blev det besluttet at forbedre den nuværende situation ved krydset, der er inkluderet i transportplanen. Vores eksperthold udførte køretøjstællingerne i krydset og rapporterede den aktuelle tilstand og den forventede analyse efter projektet. Ifølge rapporten sparer vores chauffører, der bruger krydset, brændstof og tid, og køretøjer vil beskadige miljøet mindre ved at udsende mindre udstødning. "Vi vil starte opførelsen af ​​vores projekt lige efter Ramadan-festen og gennemføre det på kort tid og sætte det i brug for vores folk."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar