Kocaeli Uddannelsescampus Sporvognsstop Fodgængeroverføring er afsluttet

uddannelse campus sporvognsstop fodgængerovergang er kommet til færdiggørelsesfase
uddannelse campus sporvognsstop fodgængerovergang er kommet til færdiggørelsesfase

Gågaden, der blev bygget af Kocaeli Metropolitan Municipality mellem Sekapark 2. etape og sporvognsstoppet på uddannelsescampus, nærmer sig slutningen. Overbelægningen af ​​overgangen og trappekonstruktionerne og elevatoren er afsluttet. Gågaden med sidste hånd og landskabspleje er planlagt at blive taget i brug hurtigst muligt.

MELLEM SEKAPARK OG UDDANNELSESKAMPUS

Metropolitan Kommune bygger fortsat moderne overfarter i Kocaeli, så borgerne kan gøre deres transport mere sikker. En af dem er overgangen konstrueret mellem Sekapark 2. etape og sporvognsstoppet på uddannelsescampus.

ARBEJDER MED HUMMALI

Arbejdet fortsætter feberagtigt ved overgangen mellem 2. trin i Sekapark og sporvognsstoppet på uddannelsescampus. Gågaden, der er 3.5 meter bred og 45 meter lang, har 65 elevatorer til brug for handicappede borgere over 2 år. Gågaden vil give stor bekvemmelighed til fodgængertransport mellem uddannelsescampus og Sekapark 2. trin.

JORDEN VÆR GRØN SORT

På den anden side vil overgangen være specielt klargjort. De grønne og sorte farver i Kocaelispor vil blive dækket på gulvet i overgangen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar