Kritisk kommunikation og elektroniske krigsførerkomponenter fra et indenlandsk selskab

Tualcom Elektronik AS
Tualcom Elektronik AS

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank besøgte Tualcom Elektronik AŞ, der designer og fremstiller kritiske komponenter inden for kommunikation og elektronisk krigsførelsesteknologi og eksporterer til en værdi af ca. 50 dollars pr. Gram.TÜBİTAK forsvarsindustriens forsknings- og udviklingsinstitutdirektør Gürcan Okumuş fulgte minister Varank under besøget.

Modtaget information fra Tualcom General Manager Tunahan Kırılmaz og vicegeneraldirektør Ahmet Salih Erdem om virksomhedens aktiviteter, undersøgte Varank F & U-aktiviteterne på stedet efter præsentationen.

Om at Tualcom blev etableret for 8 år siden med "Techno-Enterprise Capital Support" fra Ministeriet for Industri og Teknologi, sagde Kırılmaz, at de fortsatte deres projekter med støtte fra TÜBİTAK og de produkter, de leverede til forsvarsindustriorganisationer. Kırılmaz erklærede, at de designer og fremstiller til det laveste niveau med et team på 60 personer, for det meste ingeniører og teknikere. Kırılmaz erklærede, at de leverede de kritiske komponenter på mange platforme både i Tyrkiet og i udlandet, og at de udviklede undersystemer af UAV, SİHA, især missiler og ammunition.

Kırılmaz bemærkede, at de eksporterer omkring 20 procent af deres produkter:

”Vi gennemfører forskellige aktiviteter for at videreudvikle dette. Vores produkter foretrækkes med deres strukturer, der kan integreres i alle platforme på grund af deres høje teknologi og meget lille størrelse. Vi kan klare os bedre end udenlandske kolleger. På denne måde er vi i høj efterspørgsel. I øjeblikket foretrækkes vores produkter frem for udenlandske produkter på vores nationale platforme, hovedsagelig UAV'er og missiler. Det faktum, at vores produkter, der består af kritiske komponenter såsom elektronisk krigsførelse og kommunikationssystemer, importeres, kan give problemer. Af denne grund er det afgørende, at vores produkter produceres med lokal og national udvikling. "

SELSKABETS EKSPORTBELØB NÆRMER TIL 1,5 MILLIONER DOLLAR

Kırılmaz erklærede, at de tjente ca. 1,5 millioner dollars i udenlandsk salg sidste år, og at de eksporterede produkter til mange lande, herunder Tyskland, England, Frankrig, Brasilien, Sydkorea, Italien og Pakistan.

Kırılmaz understregede, at de produkter, de udviklede, er på et niveau, der kan konkurrere med verden med hensyn til kvalitet og ydeevne, ”Når vi sælger til et land, er vores andre produkter også efterspurgte. Derfor har vi en løbende eksport, der udvikler sig. Vi udvikler og eksporterer produkter med en merværdi på 40-50 dollars pr. Gram. " han snakkede.

I en erklæring om, at selskabets produkter for nylig er begyndt at blive brugt til missil- og ammunitionsprojekter i landet, sagde Kırılmaz, at det jam-resistente "Anti-Jam" -system, de udviklede, tiltrak stor opmærksomhed takket være dets høje succes og små dimensioner.

Kırılmaz erklærede, at de for nylig udviklede et "Anti-Jam" -system med 8 antenner, og at dette system kan kræves på UAV- og SİHA-platforme med sin høje ydeevne.

NATIONAL POSITIONERINGSSYSTEM

I en erklæring om, at de også producerer sværmkommunikationssystemer, sagde Kırılmaz, at de bruges aktivt på indenlandske platforme, og at de kan udføre al kommunikation såsom missil-UAV, UAV-UAV, UAV-jordkommunikation med nationale produkter.

Det hedder, at flere platforme vil være i stand til at kommunikere mere effektivt ved at kommunikere mere end en platform med hinanden gennem arbejdet i Kırılmaz, et elektronisk krigsførelsessystem med sværme-koncept, det er vigtigt, at vores systemer er omkostningseffektive og små i størrelse, modellering dem til at kommunikere med hinanden med hensyn til at være en seriøs magt og kapacitet. Vi udvikler nyt udstyr, der er egnet til nye koncepter, og tilbyder dem til vores forsvarsindustri. " sagde.

Kırılmaz bemærkede, at de arbejder på et nationalt positioneringssystem uafhængigt af GPS og GNSS:

”Også her vil vores platforme være i stand til at præsentere deres positioner med vores nationale løsninger. Vi begyndte at lave deres første forsøg, vi demonstrerer på forskellige flyvninger. Dette system kan tilpasse sig en regional navigation med vores nationale løsninger uden behov for globale navigationssatellitter til vores platforme. Således vil det være i stand til at flyve uden nogen GPS-modtager på vores UAV eller missil. "

"VORES ALVORLIGE BIDRAG TIL DET NATIONALE RUMPROGRAM"

Ubrydeligt, Tyrkiet, især målene for det nationale rumprograms kommunikation, telemetri og kan tilbyde betydelig hjælp til at specificere det nationale partnavigationssystem, "Vi har allerede prøvet vores niveau af beredskab til en bestemt platform, siden vi brugte dem højt. Faktisk tilstræber vi at implementere i et pilotområde i de kommende måneder. Vores UAV, SİHA, missil og ammunition vil være i stand til at finde deres positioner uden behov for et udenlandsk positioneringssystem og vil nemt nå deres mål med nationale systemer. " sagde.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar