Ministeriet for kultur og turisme til at rekruttere 10 kontraherede medarbejdere

kultur- og turistministeriet
kultur- og turistministeriet

Bilag 375 til lovdekret nr. 6 og artikel 8 i forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret informationsteknologipersonale i storskala informationsbehandlingsenheder fra Kulturministeriet, der skal ansættes i Generaldirektoratet af informationsteknologier. 10 (ti) Kontraktmæssigt informatikpersonale vil blive ansat med placeringen, der skal foretages i henhold til succesrækkefølgen af ​​den mundtlige / praktiske eksamen, der skal udføres af vores ministerium.

For detaljer om annonce KLIK HER

ANVENDELSESBETINGELSER

a) Opfyldelse af betingelserne specificeret i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48,

b) Kandidater fra fireårig computeringeniør, software engineering, elektroteknik, elektronisk ingeniørarbejde, elektrisk elektronisk ingeniør og industrielt ingeniørafdelinger på fakulteterne eller højere uddannelsesinstitutioner i udlandet, hvis ækvivalens accepteres af Rådet for Højere Uddannelse,

c) (b) andre end dem, der er specificeret i de fireårige uddannelsesfakulteter på ingeniørafdelinger, naturvidenskabelige fakulteter, uddannelses- og uddannelsesvidenskaber, computer- og teknologiuddannelsesafdelinger, statistik, matematik- og fysikafdelinger eller ækvivalens med disse videregående uddannelser accepteret af Rådet for videregående uddannelser i udlandet (Kandidater fra denne afdeling kan ansøge om 2 etage i det månedlige loft for bruttokontraktgebyr)

C) Have mindst 3 (tre) års erhvervserfaring inden for software, software design og udvikling og styring af denne proces eller i installation og styring af store netværkssystemer til dem, der ikke overstiger dobbelt så stort gebyrloft og mindst 5 (fem) år for andre Ved bestemmelse af erfaring; IT-personalet som fast personale underlagt lov nr. 657 eller de kontrakterede tjenester, der er underlagt underafsnit (B) i artikel 4 i samme lov og kontraktlig status for lov nr. 399 og serviceperioder dokumenteret i den private sektor som it-personale i den private sektor ved at betale præmier til socialsikringsinstitutionerne. taget.)

d) Tilvejebringelse af viden om hardware til computerudstyr og etableret netværksstyring og sikkerhed, der dokumenterer, at de kender mindst to af de nuværende programmeringssprog,

ANSØGNINGSMETODE, STED og DATO (Ansøgningen vil være i et digitalt miljø, der modtages ingen dokumenter!)

Ansøgninger foretages elektronisk på Kariyer Kapısı isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ​​mellem 17/05 / 2021-31 / 05/2021.

De ansøgere, der viser sig ikke at opfylde nogen af ​​de krævede betingelser, vil ikke blive vurderet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar