Kvinder, der forbereder sig på fødsel med online gravid yoga

kvinder gør sig klar til fødsel med online gravid yoga
kvinder gør sig klar til fødsel med online gravid yoga

Graviditetsprocessen, som er spændende og fuld af oplevelser, medfører også mange usikkerheder. I denne periode hjælper plads til aktiviteter, der nærer kroppen og sjælen, med at få en behagelig graviditet og fødsel, samtidig med at stress på forventede mødre reduceres.Graviditet er en mirakuløs proces, men mange forventede mødre støder på dybe følelser af usikkerhed, usikkerhed og angst under denne proces. I denne proces bidrager fysiske aktiviteter såvel som medicinske undersøgelser for mor og baby sundhed til en sundere og mere behagelig proces. Graviditetsyoga, som inkluderer bevægelser og vejrtrækningsteknikker, der ikke kun styrker vordende mødre fysisk og følelsesmæssigt på forskellige stadier af graviditeten, men også forbereder dem til fødsel mentalt; Det hjælper med at leve øjeblikket med bevidsthed og kommunikere med barnet inden fødslen. Studio Best Self Founder Emir Kurşunoğlu erklærede, at fysiske aktiviteter vil være vigtigere for en sund graviditetsperiode, især i disse dage, som er inaktive derhjemme, og at alle forventede mødre, der har godkendelse fra læge, kan slappe af med online gravid yoga-lektioner.

Med sit medlemskabssystem tilbyder Studio Best Self online yoga, pilates-klasser og meditationssessioner til forskellige niveauer på forskellige tidspunkter af dagen og Glowy Self-klasser specielt forberedt til gravide og sessioner, der ikke indeholder svære stillinger og er blandet med flere gentagne stillinger. Mens fysiske yogastillinger, mentale og åndelige øvelser under graviditeten forbereder mødre på fødslen; bidrager til en sundere og mere kraftig graviditetsproces.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar