Kvinder henvender sig til medicinsk æstetik mod tegn på aldring

kvinder vendte sig mod medicinsk æstetik mod tegn på aldring
kvinder vendte sig mod medicinsk æstetik mod tegn på aldring

Medicinsk æstetiklæge Mehtap Altınöz sagde, at der er stor efterspørgsel efter medicinsk æstetik. Dr. Altınöz sagde, "Især kvinder henvender sig til medicinsk æstetik mod tegn på aldring. sagde.Efter at have modtaget særlig uddannelse i udlandet inden for medicinsk æstetik, ozonbehandling og mesoterapi, dr. Mehtap Altınöz er kendt for sin ekspertise inden for ikke-kirurgisk ansigts- og hudforyngelse. Altınöz vurderede populariteten inden for medicinske æstetiske anvendelser. "Denne popularitet har rationelle grunde." sagde Dr. Mehtap Altınöz delte følgende oplysninger; ”Vi leder alle efter måder at se godt ud. Vi leder efter mirakler for at reducere de negative virkninger af aldring på vores udseende og forbedre vores hudstruktur. Mange produkter og applikationer lever ikke op til deres løfter. Folk er mere fjernt fra plastikkirurgi. Af denne grund er medicinsk æstetik blevet en populær mulighed for både kvinder og mænd. Medicinsk æstetik giver mange fordele for dem, der ønsker at have et ungdommeligt udseende eller at bevare deres ungdommelige udseende. Især kvinder henvender sig til medicinsk æstetik mod tegn på aldring. "

"Medicinsk æstetik er den mest naturlige måde at forsinke aldring på"

Medicinsk æstetiker Altınöz understregede, at rushen i det daglige liv på en eller anden måde reflekteres på huden. ”Hvis vi ser streger og rynker, når vi ser i spejlet, er der mange grunde til det! Mange faktorer, fra usunde spisevaner til skadelig kosmetik, angriber næsten vores hud. Stressende dage påvirker også huden negativt, især i ansigtet. Disse kan også være naturlige tegn på aldring. Du kan ikke stoppe aldringsprocessen; men du kan sænke det. Medicinsk æstetik er den mest naturlige måde at gøre dette på. Det er muligt at minimere skader forårsaget af interne og eksterne faktorer med hudvenlige naturlige produkter. "

Æstetisk professionel Dr. Altınöz henledte opmærksomheden på, at medicinske æstetiske anvendelser ikke kun anvendes på beskadiget hud. "Du behøver ikke at vente på tegn på aldring for medicinsk æstetik." Mehtap Altınöz sagde, ”Mange mennesker søger en behandling, når de begynder at se tegn på aldring. Medicinske æstetiske anvendelser på huden kan startes før symptomerne. Således kan kontinuitet i form af sund hud opnås. At starte ikke-kirurgiske medicinske æstetiske applikationer i den tidlige periode vil sikre, at huden forbliver sund, hudtonen forbedres, og tegn på ældning forsinkes. " brugte udtrykkene.

"Ikke-kirurgisk ansigtsforyngelse er blandt kvinders populære krav"

Dr. Altınöz sagde: ”Vores patienter, der anvender medicinsk æstetik, er meget tilfredse. Mens det forbedrer sit udseende med sund hud, øger det også selvtilliden. Derudover kan aldringstegn elimineres i hudvævet til meget overkommelige priser sammenlignet med procedurer for plastikkirurgi. Ved hjælp af sine udsagn fortsatte han som følger; ”Der er mange botox-applikationer inden for medicinsk æstetik, lige fra botox til øjenbrynløft til migrænebotox. Derudover er hyaluronsyrefyldningsapplikationer en meget effektiv metode, især til ansigtsforyngelse. Med kind-, kind-, tempel- og hagefyldninger kan vi designe ansigtsæstetik i overensstemmelse med personens forventninger. Vi har også applikationer til læber, overhånd, kæber og omkring øjnene. Ny generation af smarte mesoterapi applikationer og hudforyngelseslasere er blandt de hudforyngelsesprocedurer, som vi har opnået meget effektive resultater. "

Dr. Om at ikke-kirurgisk ansigtsforyngelsesapplikation er blandt de populære krav fra kvinder, bemærkede Altınöz, at med denne applikation kan huden holdes sundere, fugtig og fit ved at bevare det naturlige udtryk i ansigtet. Altınöz sagde, ”Vi bruger ny generation af smarte mesoterapi-applikationer til ikke-kirurgisk foryngelse af ansigts- og kæbelinier. Disse vacciner aktiverer kollagen, der giver fugt, elasticitet og cellefornyelse i huden. Disse vacciner er meget effektive til hudforyngelse. Det forbliver under huden i lang tid og bremser aldringsprocessen. " brugte udtrykkene. Altınöz erklærede, at der med den første vaccineanvendelse blev observeret en betydelig vitalitet og lysstyrke på huden; Han tilføjede, at rynker reduceres, og huden strammes.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar