Marathon køres for anden gang søndag den 11. april

marathonisme kører for anden gang på søndag i april
marathonisme kører for anden gang på søndag i april

Tusind 11 atleter, der deltager i den internationale organisation den 314. april, vil rejse over 26 tusind kilometer og på en måde tage en halvverdensturné på gaderne i Izmir.Marathonİzmir, det første internationale maraton i İzmir's historie, arrangeret med temaet "Ormanİzmir" sidste år, køres for anden gang søndag den 11. april. Indtil nu har 17 atleter tilmeldt sig Maraton İzmir, hvor 314 globale mål, der er fastlagt af De Forenede Nationer for en "bæredygtig verden", vil blive brugt som en milepæl. Mens 10 atleter på 914 km og 42 atleter på 400 km vil konkurrere om medaljer, vil den samlede afstand, der skal køres, overstige 26 tusind kilometer, og på en måde vil der blive foretaget en halvverdensturné på gaderne i Izmir.

67 elite-atleter starter

Atleter fra Kenya, Etiopien, Bahamas, Rumænien og Rwanda løber ved Maraton İzmir, som er kandidat til kategorien “Bronze” i andet år med hensyn til organisationssucces, deltagerkvalitet og antal. Det faktum, at 30 atleter, i alt 67 tyrkiske atleter, har elite-status betragtes som en vigtig indikator for, at løbet vil være ret omstridt. Den flade hældning på 42 km sporet mellem Kültürpark - Mavişehir - Izmir Marina - Kültürpark vil også resultere i meget gode karakterer.

Champion Sang Benard er igen i Izmir

Kenyanske Sang Benard, den 2020 kilometer mænds vinder af Marathon, som blev afholdt for første gang i 42, deltager også i løbet den 11. april. Benard, hvis bedste tid er 2.11.49, løb 2.14.53 i sidste års løb. Kenyanske atleter, der skiller sig ud med deres succes i langdistanceløb over hele verden, vil løbe mod meget hårdere modstandere denne gang i MaratonIzmir, og det forventes derfor, at der kommer et løb, der tager hvert sekund.

Skabte et navn på den internationale platform

Hakan Orhunbilge, chef for Izmir Metropolitan Kommunes ungdoms- og sportsafdeling, understregede, at stigningen i antallet af eliteudøvere viser løbets kvalitet og sagde: ”Marathons er et af de vigtigste elementer i promoveringen af ​​byen. Selvom Maratonİzmir kun er i sit andet år, har det nået et punkt på den internationale arena både med hensyn til organisationskvalitet og deltagerkvalitet. Vores mål; "At hæve MaratonIzmir til kategorien Bronze og derefter Sølv ved at gøre det bedre hvert år."

Izmir bliver en sportsby

Izmir Metropolitan Belediyespor-præsident Ersan Odaman påpegede, at på trods af de alvorlige forhold i pandemiperioden blev der taget alle sikkerhedsforanstaltninger, ”Vi har vist vores organisationskvalitet med MaratonIzmir, U19 og U18 European Beach Volleyball Championships, som vi har arrangeret i Izmir siden det første COVID-22 tilfælde blev opdaget. Vi går mod vores mål om at gøre İzmir til et centrum for internationale mesterskaber og en sportsby. Maratonİzmir udgør det vigtigste trin i denne udgang ”.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar