Minister Amcaoğlu afprøver TRNC's indenlandske bil GÜNSEL

Minister Amcaoglu afprøver TRNC's indenlandske bil GUNSEL
Minister Amcaoglu afprøver TRNC's indenlandske bil GUNSEL

Den tyrkiske republik Nordcypern, undervisnings- og kulturminister Olgun Amcaoğlu testede TRNC's indenlandske bil GÜNSEL i testkørselsområdet for GÜNSEL-produktionsfaciliteter beliggende på Near East University campus og modtog oplysninger om de igangværende masseproduktionsværker.Under testkørslen formanden for bestyrelsen for Near East University, Prof. Dr. İrfan Suat Günsel blev ledsaget. Efter testkørslen besøgte minister Amcaoğlu og den ledsagende delegation også GÜNSEL produktionsfaciliteter og modtog detaljerede oplysninger om GÜNSELs masseproduktionsundersøgelser og køretøjets udviklingsproces. Minister Amcaoğlu fremlagde en erklæring under besøget, og understregede, at GÜNSEL vil give TRNC en stor drivkraft.

Minister for national uddannelse og kultur Olgun Amcaoğlu: "GÜNSEL er et meget vigtigt initiativ, der vil fremskynde landet"
Definition af GÜNSEL som "et meget vigtigt initiativ, der vil fremskynde landet", sagde minister for national uddannelse og kultur Olgun Amcaoğlu, "Jeg havde aldrig brugt et elektrisk køretøj før. Jeg forventede ikke, at dens præstation var så stærk. Det adskiller sig ikke fra de køretøjer, der aktuelt er på markedet. Det er et meget kraftigt køretøj med hensyn til ydeevne, udstyr og komfort ”. Minister Amcaoğlu sagde: "Et køretøj er udviklet til at imødekomme brugernes behov med alle funktioner", sagde minister Amcaoğlu, "Jeg lykønsker alle, der har bidraget til dette vigtige initiativ, der vil fremskynde landet".

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: "Jeg vil gerne takke vores kære minister for hans besøg"
Velkommen minister for national uddannelse og kultur Olgun Amcaoğlu ved GÜNSEL produktionsfaciliteter, Near East University formand for bestyrelsen Prof. Dr. İrfan Suat Günsel fulgte minister Amcaoğlu under testkørslen. Efter testkørslen har Prof. Dr. İrfan Suat Günsel takkede ministeren for national uddannelse og kultur Olgun Amcaoğlu GÜNSEL for hans besøg. Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde, at de fortsætter med at arbejde for masseproduktionsforberedelser med fuld styrke og sagde, at GÜNSEL vil fremstå på verdens veje som en bil produceret i den tyrkiske republik Nordcypern.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar