4 etages bus 3 etage Flybilletter solgt efter en normal dag

Ifølge en normal dag er der solgt en gulvbus og flybillet.
Ifølge en normal dag er der solgt en gulvbus og flybillet.

Beslutningen om 'fuld lukning' inden for rammerne af epidemiske foranstaltninger, der varer fra 29. april, kl. 19.00, til 17. maj, kl. 05.00, har skabt tæthed på online rejsebilletwebsteder. Administrerende direktør for biletall.com, Yaşar Çelik, sagde, at borgere, der ønskede at ændre byen inden restriktionerne og tilbringe denne proces i deres hjemby eller deres sommerhuse, begyndte at søge efter billetter lige efter meddelelsen, “4 gange busbilletter og Tre gange blev flybilletter solgt sammenlignet med en normal dag. Derudover begyndte de, der har en ferieplan for festen, at aflyse ”.

Præsident Tayyip Erdoğan annoncerede sine nye foranstaltninger til at bekæmpe koronavirusudbruddet efter kabinetsmødet. Ifølge erklæringen blev der taget en fuld 29-dages lukningsbeslutning, der startede fra kl. 2021 torsdag den 19.00. april 17 og varede indtil den 2021. maj 05.00, mandag kl. 18. Efter denne beslutning vendte borgere, der ønskede at rejse intercity inden begrænsningen, til billetwebsteder.

"Nogle steder låst ud"

Han sagde, at sektoren, der har været stillestående i lang tid siden i går aftes, har oplevet en bevægelse, omend i kort tid, sagde Yaşar Çelik, administrerende direktør for biletall.com, ”Lige efter meddelelsen startede tætheden på begge callcenter og hjemmesiden. Billetkøb fra mobilapplikationer fandt også sted i høj grad. I den første time solgte mange virksomheder deres billetter. 1 gange flere busbilletter og 4 gange flybilletter blev solgt sammenlignet med en normal dag. Tætheden fortsætter mindre end i går aftes. Nogle rejsesider er blevet låst. Som virksomhed var vi forberedt på denne situation med vores stærke infrastruktur, vi gik glat igennem processen ”.

"Aflysninger er begyndt at komme"

At bemærke, at 20-dages stop i lyset af en stigning på en dag desværre eliminerede den feriebevægelse, som industrien forventede, fortsatte Çelik sine ord som følger: Mens der var en intens indkøbsproces i går aftes, begyndte aflysninger for lukkedatoer at komme i dag. Derudover inden for rammerne af de trufne beslutninger HES-kodeforespørgsel foretages inden passagererne bliver optaget i køretøjerne på køretøjer med offentlig transport såsom fly, tog, skib eller bus, og hvis der ikke er nogen kritisk situation som diagnosticeret / kontakt, vil de blive ført til køretøjet. I denne proces skal de, der rejser, have tilladelse. Rejsetilladelsen kan fås via Alo 199 eller e-forvaltning. Offentlige transportkøretøjer, der kører mellem byer (undtagen fly); De vil være i stand til at modtage passagerer med en hastighed på 50% af den passagerbæreevne, der er angivet i køretøjslicensen, og passagersædet i køretøjet vil være sådan, at passagererne ikke kan kontakte hinanden (1 fuld 1 tom). "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar