OYAK Ro-Ro Port bliver det nye center for global billogistik

første ekspedition til oyakin automotive fokuseret ro ro
første ekspedition til oyakin automotive fokuseret ro ro

OYAK Maritime and Port Management INC. Den første prøverejse blev med succes gennemført i den fælles havnedrift, som blev etableret af den japanske NYK Line (Nippon Yusen Kaisha) i partnerskab med alle mærker i Körfez-distriktet i Kocaeli. Den bilfokuserede Ro-Ro-havn, der vil tjene på internationale standarder, forbereder sig på at blive det nye centrum for global billogistik.En af Tyrkiets vigtigste behov 'bilfokuserede Ro-Ro-havne i den første internationale prøvekørsel blev afholdt. I den første rejse, der startede fra Constanta (Rumænien) og afsluttet med succes i Golfregionen, blev importerede køretøjer evakueret i havnen. Ro-Ro-havnen, som har været under opførelse siden 2019, bliver eksport- og importporten til internationale bilmærker efter sin officielle åbning i de kommende dage.

Det vil yde betydelige bidrag til den nationale økonomi

Den japanske kæmpe NYK implementeret med havnens samarbejde, det er lokomotivet for Tyrkiets eksport for at imødekomme nye behov og krav skabt af bilindustrien vil yde et vigtigt bidrag til den nationale økonomi. Årlig 780 tusind køretøjer, der håndterer kapacitet og i alt 265 tusind kvadratmeter indendørs parkering med kun havn, der vil betjene bilindustrien, "etableret første udenlandske partner i Tyrkiet, som vil tjene bilsektorens Ro-Ro-port, sondringen mellem at være den største havn i deres felt, der bærer. "

Ruten for international billogistik ændres i april

At bemærke, at den vellykkede afslutning af den første testrejse er et historisk øjeblik for den internationale bilindustri, sagde OYAK General Manager Süleyman Savaş Erdem: ”Vi efterlod med succes et meget vigtigt skridt bagud på den rejse, vi startede i 2018 med NYK Line, en af de ældste og største rederier i verden. Udførelsen af ​​alle processer i den første ekspedition i samarbejde med OYAK Group Companies gjorde os også stolte. Vores løsning på dette vil være flere investeringer i Tyrkiet er et meget vigtigt behov som en indikation af vores tillid til bilsektoren. Jeg ville ønske, at vores havn, som på kort tid vil ændre ruten for international billogistik og blive centrum, vil være til gavn for vores land ”.

Lave omkostninger ved forsendelse øger potentialet i Ro-Ro-porte

Søtransport, der har en andel på 90 procent af den samlede transport, er i stigende grad efterspurgt over hele verden som den laveste omkostningsmetode. Ud over omkostningsfordelen ses det, at virksomheder foretrækker multimodal transport med Ro-Ro-porte, som har øget potentiale, når landene vender sig til sø- og jernbanetransport i miljøets bæredygtighed. Med alle disse er Tyrkiets vigtigste eksportmarked, Den Europæiske Union, der reducerer vejtransport, søtransport planlagt til at opmuntre og fremme politiske ændringer.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar