Renault Group etablerer ingeniørteam i Tyrkiet

renault group opretter ingeniørteam i Tyrkiet
renault group opretter ingeniørteam i Tyrkiet

Renault Group begyndte at fokusere på Aftermarket Engineering-operationer i Tyrkiet fra og med 2018. Til dette formål etableres et eftersalgsteam, primært ingeniørarbejde, indkøb og markedsføring, under Global Business Services Directorate under taget af Oyak Renault.En væsentlig del af Renault Groups tilbehør til eftermarkedet til bilprojekter tilhørende Renault, Dacia og Lada mærker vil blive udviklet af det nyetablerede After Sales Engineering-team inden for Oyak Renault Automobile Factories.

Renault Group vil også udføre indkøb og forretningsudvikling / markedsføring af det biltilbehør, der skal udvikles fra Tyrkiet.

Tilliden til Tyrkiets stærke og konkurrencedygtige tekniske infrastruktur var effektiv i denne beslutning, der blev truffet af gruppen i bilindustrien, hvor konkurrencen er høj.

Renault Group begyndte at fokusere på Aftermarket Engineering-operationer i Tyrkiet fra og med 2018. Til dette formål etableres et eftersalgsteam, primært ingeniørarbejde, indkøb og markedsføring, under Global Business Services Directorate under taget af Oyak Renault. Efter at have afsluttet den første fase af rekrutteringsoperationer gennemførte After Sales-teamet succesfuldt projektoverførselsprocesserne.

Samtidig med Renault Groups bilprojekter vil ingeniørteamet også udføre tilbehørsudviklingsaktiviteter fra Tyrkiet og vil også foretage innovationsstudier sammen med Centre After Sales Engineering-teamet i Frankrig.

Det første informationsmøde blev afholdt online den 29. april.

Blandt målene for teamet vil være at skabe et miljø for etablering af mulige samarbejdsstrukturer mellem Fjernøsten-virksomheder, der er blandt pionererne på markedet inden for højteknologisk tilbehør og tyrkiske virksomheder. Til dette formål blev Tyrkiets eftersalgsorganisations informationsmøde afholdt online den 29. april med bred deltagelse. Inden for rammerne af projektet vil tyrkiske tilbehørsleverandører, der arbejder inden for rammerne af hovedsageligt tyrkiske markedssalg, også få mulighed for at nå verdensmarkederne.

Vores tilbehørsleverandører har mulighed for at åbne op for internationale markeder.

Ved åbningstalen for det tyrkiske eftersalgsorganisationsinformationsmøde, Renault Group Senior Vice President for After Sales, Hakan Doğu sagde: ”Vores gruppes after-sales tilbehør til bilprojekter vil blive udviklet i fællesskab af vores After Sales Services team etableret inden for Oyak Renault Automobilfabrikker med ingeniørteam i Frankrig Tyrkiet Det er en indikation af tilliden til markedet og til Oyak Renault, et af koncernens mest effektive faciliteter. Med vores nye organisation styres indkøb af tilbehørsprodukter på verdensplan med bidrag fra det nu voksende tyrkiske indkøbsteam. "Denne udvikling vil være en vigtig mulighed for vores tyrkiske leverandører, der arbejder i bil- og tilbehørsverdenen, for at åbne op for internationale markeder."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar