Rengøringsarbejde i skibsvrag på hovedarterterier i Bursa

rengøringsarbejde på fordybningerne på hovedarterierne i bursa
rengøringsarbejde på fordybningerne på hovedarterierne i bursa

Bursa Metropolitan Municipality Urban Aesthetics Branch Directorate teams forvandlede begrænsningerne ved fuld lukning til en mulighed og startede rengøringsarbejde på de sunkne skibe på hovedårerne.Metropolitan Kommune, der gør en intens indsats for at gøre Bursa til en æstetisk by, bruger meget tid på at forhindre visuel forurening på gader og gader. Inden for rammerne af kampen mod pandemien planlagde teamene fra Urban Aesthetics Branch Office, der vendte antallet af køretøjer på trafikken til en mulighed med den fuldstændige lukning, at rense de 13 sunkne skibe i hovedårerne under forbudene . I den første fase af natarbejdet bliver vraget ved 6 punkter på Izmir Road og Mudanya-vejen og den anden fase, vraget ved 7 point på Ankara-vejen, renset.

Inden for rensningsarbejderne rengøres rørpassagevæggene og autoværnene med det arbejde, der starter ved midnat og fortsætter indtil de første lys om morgenen med udstødningsgassen fra køretøjerne og mudderet sprøjtet fra hjulene.

Arbejdet ledsaget af et team på 15 personer og 2 trykvægskøretøjer, 1 barrierevaskekøretøj, 1 vakuum-fejemaskine, 1 vandtank, 1 kurvkran, 2 vejspærringskøretøjer startede ved Orhaneli Junction. Det sigter mod at rense alle sunkne skibe indtil Eid al-Fitr.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar