SabancıDx underskriver et første inden for robot procesautomatisering

SabanciDx underskriver en førstegang inden for robotteknisk Surec-automatisering
SabanciDx underskriver en førstegang inden for robotteknisk Surec-automatisering

SabancıDx med sin Robotic Process Automation (RPA) -tjeneste inden for digital arbejdsstyrke Blev det første og eneste tyrkiske firma, der kvalificerer sig til Blue Prism Silver Partner-licensen.

Uafbrudt, fejlfri og billig arbejdsstyrke sparer RPA-teknologi organisationer op til 90 procent af tiden, samtidig med at de giver nøjagtige og ensartede resultater på kort tid og giver betydelig effektivitet i afdelingens ydeevne.

SabancıDx, der arbejder for at være den stærkeste løsningspartner for alle virksomheder, der sigter mod fremtiden med sine investeringer i forskellige grene af ny generationsteknologier; Ved at opfylde internationale standarder med sine kompetencer inden for robot-procesautomatisering (RPA) og forretningsprocesser, der bringer succes, opnåede den Blue Prism Silver Partner-licens. Denne licens bekræfter, at SabancıDx med succes har gennemført evalueringsprocesserne for Blue Prism, verdens førende virksomhed inden for robotteknik.

Takket være den tidsbesparelse, det giver, kan RPA-teknologi, der understøtter medarbejdere til at afsætte deres tid til mere merværdiproblemer, øge ydeevnen i processer op til 7 gange med dens 24 × 10 tilgængelighedsfunktion. SabancıDx giver institutioner mulighed for at automatisere deres processer uden at kræve forpligtelses- og investeringsomkostninger med modellen "Pay-As-You-Use", som den bringer til digitale arbejdsstyrkløsninger. Mens SabancıDx udfører robotstyringsprocessen med den holistiske tilgang, den har ført til automatisering; institutioner kan fokusere på både deres forretning og investeringer.

Understreger deres ekspertise inden for teknologi og deres følsomhed med hensyn til kundetilfredshed afgav SabancıDx Digital Transformation, vicegeneraldirektør Tevfik Kor følgende erklæring om emnet: ”Vi er glade for at modtage et værdifuldt internationalt certifikat som Blue Prism Silver Partner takket være vores kvalificerede og stærke kompetencer inden for automatisering af robotprocesser. Med vores ekspertise inden for teknologi og den følsomhed, vi giver kundetilfredshed, vil vi guide vores kunder i automatiseringsdimensionen såvel som i alle aspekter af digital transformation. Ved at fortsætte vores arbejde med denne bevidsthed vil vi fortsætte med at tilføje nye værdier til vores land og teknologi. "

Blue Prism Regional Manager, Fawwaz Qadan, sagde: ”Vi lykønsker SabancıDx-holdet med denne store succes. Blue Prism's certificeringsprogram repræsenterer de højeste standarder for implementering af smart automatisering og sikrer, at vores forretningspartnere leverer en intelligent, skalerbar og sikker digital arbejdsstyrke til deres kunder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar