2,5 millioner lira smuglet gods beslaglagt i Sabiha Gökçen lufthavn

Der blev beslaglagt en værdi af millioner lira i Sabiha Gokcen Lufthavn
Der blev beslaglagt en værdi af millioner lira i Sabiha Gokcen Lufthavn

I 12 separate operationer afholdt i Istanbul Sabiha Gökçen International Airport blev der beslaglagt kommercielle varer med en markedsværdi på 2 millioner 541 tusind lira.

Handelsministeriets hold for smugling og efterretning fra toldvæsenet i Istanbul fulgte passagererne, der blev anset for risikable med deres analyse- og målretningsaktiviteter og deres bagage.

I alt 12 operationer udført i fire under kontrol af indgående passagerbagage røntgenudstyr fra Ukraine til Tyrkiet er stødt på mistænkelige tætheder. 4 marterpels blev beslaglagt i en søgning i kufferterne.

I en anden operation blev tre timer med en markedsværdi på 1 million 500 tusind lira fanget i en mistænkt passagers rygsæk, mens en anden passager havde 15 timer, 36 briller og 40 parfume i sin bagage.

I tre operationer, der blev afholdt på forskellige tidspunkter, blev der fundet 14 kapsler med kosttilskud, 110 fyldte cigaretter, 11 makaroner, 400 kosmetik og noget vandpibetobak. I operationerne blev der også beslaglagt 7 videokort, 400 mobiltelefoner og opladere og 872 håndtasker af holdene.

Alle de beslaglagte produkter til en værdi af 2 millioner 541 tusind TL blev beslaglagt. Der er indledt retslige handlinger mod dem, der ønsker at bringe disse produkter ind i landet ved at undgå toldkontrol.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar