Mødres sundhed først er vigtig for raske børn

Mors sundhed er først vigtig for sunde børn
Mors sundhed er først vigtig for sunde børn

Enhver, der holder af en levende ting, er en mor. Især mennesket er den eneste levende skabning, der har mest brug for pleje, mens den vokser, og har brug for tilstedeværelsen af ​​en sund voksen for at få mening om, hvad der sker omkring det.

Eksperter påpeger, at selvom fokus i børns udvikling synes at være på barnet, skal forældrenes og især mødrenes mentale sundhed først overvejes. Altınbaş University Child Development Program Lect. Se. Klinisk psykolog İrem Burcu Kurşun sagde: ”De fleste mødre tror, ​​at hvis deres barn er godt, vil det være fint, men faktisk er det modsatte tilfældet. Hvis du som mor kan være rolig og godt, vil dit barn forblive roligt, ”og henledte opmærksomheden på behovet for, at sunde børn er sunde.

"Enhver mor skal være opmærksom på sig selv først"

At sige ”Vejen til at forstå børn er gennem selvforståelse”, sagde Lead Clinical Psychologist, “Af denne grund bør enhver mor først være opmærksom på sin egen følelse. Det er ikke, hvad du skal føle, men hvordan du føler dig i nærværelse af barnet og de vanskeligheder, du oplever i hans pleje. "At forstå dine følelser gør det lettere for dig at forstå dit barn." ”Som mor er det vigtigt for dig at have et godt forhold til dit barn, idet du genkender de ting, du elsker, og dine egne behov. Fra tid til anden kan det være nødvendigt at blive hos dig selv og gøre ting, du elsker. Det er vigtigt, at du bemærker disse og søger hjælp fra menneskerne omkring dig. ”İrem Burcu Kurşun sagde, at selvom begge forældre er ansvarlige for plejen af ​​barnet, især mødre bringer flere ofre og tager mere ansvar.

Kurşun erklærede, at mødre instinktivt opfører sig i plejen af ​​deres børn, og siger, at den angst, de oplever, ofte gør tingene vanskelige: ”Tænk på et øjeblik, hvor dit barn græd meget, og du ikke kunne berolige ham, da han var baby. Du har ingen idé om, hvorfor han måske græder. Jo mere du bliver anspændt, jo mere græder din baby. Efter et stykke tid, når du holder barnet i armene, har du svært ved at berolige ham, fordi din baby føler din nervøse og ængstelige tilstand. Da min mor er nervøs, tror hun, at der er noget at græde om og græder mere. "Hvis du kan berolige dig selv, skal du tale med din baby med en rolig stemmetone og blid berøring, den vil roe sig ned efter et stykke tid."

"Fokuser på øjeblikket, ikke hvad det skal være"

Klinisk psykolog İrem Burcu Kurşun understregede, at børn gennemgår mange konflikter, mens de vokser op, og at det er vigtigt for barnet at være en sund og ansvarlig voksen med en udviklet empati at være i stand til at håndtere disse konflikter som mor. Kurşun sagde, ”Mens de vokser op, gennemgår børn vanskelige oplevelser og skubber grænserne for deres forældre. Fordi han under alle omstændigheder vil se sin forælder være ved hans side. I sådanne situationer vil din ro være vigtig under alle omstændigheder for at ledsage barnets livserfaring og hjælpe dit barn med at give mening. Spørg dig selv, hvad jeg har brug for for at berolige mig. Fokuser på øjeblikket, ikke hvad det skal være. "Læg mærke til dine følelser og lyt til dine følelser."

I en erklæring om, at enhver mor er ansvarlig for sine børn, men muligvis har brug for hjælp i alle andre emner, sagde den kliniske psykolog İrem Burcu Kurşun, ”Alle kan have forskellige ideer om moderskab. Men hvert barn er anderledes, og enhver mor kender sit barn bedre end nogen anden. Derfor bør kommentarer om kvinders moderskab undgås så meget som muligt. Hver oplevelse er speciel og anderledes. Hver mor oplever heller ikke nogen proces nøjagtig den samme som andre mødre i sin egen moderskabsoplevelse. Det er vigtigt at vise mødre social støtte i disse problemer ”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar