Şahsuvaroğlu Automotive åbnede sit nye servicepunkt i Gaziantep

sahsuvaroglu automotive åbnede sit nye servicepunkt i gaziantep
sahsuvaroglu automotive åbnede sit nye servicepunkt i gaziantep

Siden 1966 formåede verden at blive repræsentant for det tyrkiske mærke Şahsuvaroğlu bilgiganter såvel som præstationen af ​​salgs- og servicepunkter, da forhandlernetværket fortsætter med at vokse i hele Tyrkiet. Efter at have lukket det sidste år med 485 procent vækst, fokuserede virksomheden på at udvide sit service- og forhandlernetværk i år. For det første aktiverede det sit 45. servicepunkt i Gaziantep. Det tilføjer nye servicepunkter indtil udgangen af ​​dette år.Virksomheden, der øgede antallet af sine forhandlere til 5 ved at åbne 25 nye forhandlere sidste år, udvider sit forhandlernetværk ved at give 2 nye forhandlere i år, den ene på Mardin og den anden i Van.

Siden 2007 har den sydkoreanske SsangYong, skønt siden 2016, Kinas største dfsk'n den eneste repræsentant for Şahsuvaroğlu i Tyrkiet, bilgiganten automotive, 12 filialer med hans navn, med 25 forhandlere og Gaziantep 45 'e ved at nå servicepunkter og nå hvert hjørne af Tyrkiet. Tyrkiet og distributører i både detailbilsforhandleren i en meget fordelagtig position i virksomhederne, filialerne styrker gradvist sit forhandler- og servicepunktsnetværk.

I år vil Tyrkiet give plads til fire nye elektriske bilangreb, der startede Şahsuvaroğlu Automotive, salg af nye modeller, fremskyndet infrastrukturarbejde til markedsføring og serviceaktiviteter. Tyrkiets nye servicepunkter omkring virksomhedernes krav tilbragte sine første servicepunkter i år i Gaziantep. Så det nåede 4 servicepunkter i hele Tyrkiet.

Indgående efterspørgsel, vækket

Şahsuvaroğlu vicegeneraldirektør Yunus Şahsuvaroğlu understregede, at de som Şahsuvaroğlu Automotive modtog alvorlige krav til nye servicepunkter, og de tog skridt til at udvikle dette område i lyset af denne efterspørgsel: "Vores servicepunkt, som vi tog i brug i Gaziantep, var starten punkt i denne bevægelse. Vi har medtaget Gaziantep blandt vores strategiske punkter. I år vil vi fokusere på at udvide vores forhandlernetværk såvel som vores servicepunkter. Vi har i øjeblikket 25 forhandlere. Sidste år åbnede vi 5 nye forhandlere med den høje salgspræstation, vi opnåede på trods af pandemien. I år også det første

I andet kvartal vil vi give 2 nye forhandlere, en i Mardin og den anden i Van. Vi afslutter året med 2 nye forhandlere i 3 yderligere forhandlere, som vi vil give indtil udgangen af ​​året. "Vi vil fortsætte vores arbejde med at tilføje nye til vores 5 servicepunkter sammen med Gaziantep."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar