Forfalskede lejer forårsager økonomiske tab

falske lejer medfører økonomiske tab
falske lejer medfører økonomiske tab

Silkar Endaş påpegede, at falske lejer og kraftoverførselsprodukter udgør en stor trussel mod fabrikker, der forårsager økonomiske tab.

Silkar Endaş informerer alle fabrikker om falske lejer og kraftoverførselsprodukter. Om at brugen af ​​forfalskede produkter beskadiger produktionslinjerne og forårsager store skader på maskinerne, understregede Silkar Endaş, at der er store økonomiske tab.

SİLKAR ENDAŞ TILBYDER HOLOGRAM TIL DENNE KUNDER

Silkar Endaş, der ønsker at forhindre forfalskede kraftoverførselsprodukter, tilbyder alle sine produkter til sine kunder med Silkar Endaş-hologrammet til opfølgning og garanti for de produkter, det sælger. Silkar Endas-hologrammet siger, at produkterne er XNUMX procent originale og garanterede. Repræsenterer forskellige mærker som SCHAEFFLER, FAG & INA, NSK, KG, GBM, HRB, MGM, Silkar Endaş, der påvirker lejets levetid; Det tilbyder løsninger til branchen med mærkerne OKS, SIMRIT, NAK, FENIX, REXNORD, MEGADYNE, OPTIBELT i produktgrupper som smøring, tætning, demontering og kraftoverførsel, kæde, bælte, kobling og remskive.

GIVER ONLINE-TRÆNINGER

Silkar Endaş arbejder også på at øge effektiviteten af ​​fabrikker i hvert hjørne af Tyrkiet med Endaş Academy Power Transmission Trainings. Produktkvaliteten øges med korrekt brug og vedligeholdelse af kraftoverførselsprodukter.

Fejl og skader på kraftoverførselsprodukter minimeres med den erhvervsuddannelse, som Endaş Academy tilbyder i fabrikker. I 'Power Transmission Training', der inkluderer både tekniske og praktiske emner, er monterings- og demonteringsmetoder og udstyr, lejeskader, bærende skadesårsager, metoder til at forhindre lejeskader og de seneste udviklinger i lejer dækket

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar