Uundværlig for social afstandsferie 'udlejningsbil'

Uundværlig for social distancereferieudlejningsbil
Uundværlig for social distancereferieudlejningsbil

Under pandemiprocessen fremførte forbeholdene, der var forbundet med risikoen for transmission, lejebiler frem for offentlig transport under transport. Mens det forventes, at biludlejning får fart i sommermånederne, sagde Turan Mutlu, bestyrelsesformand for TurMobil, det indenlandske biludlejningsfirma, ”Udlejningsbiler er blevet en del af ikke kun bytransport, men også socialt fjerntliggende ferieplaner ”.

Transport var et af de mest berørte områder af det sociale liv under pandemiprocessen. Mens de tog afstand fra offentlig transport på grund af risikoen for kontaminering, vendte de, der havde svært ved at imødekomme omkostningerne ved nye og brugte køretøjer på grund af udsving i valutakursen, sig til at leje en bil. Ifølge en rapport udarbejdet i samarbejde med Association of All Car Rental Organisations og forskningsfirmaet Nielsen tilføjede sektoren, der nåede 2020 milliarder TL i 39,6, 57 nye køretøjer til sin flåde det sidste år. Det forudsiges, at biludlejning, som er blevet mere udbredt fra 500, vil få alvorlig fart, når sommermånederne nærmer sig. Turan Mutlu, bestyrelsesformand for bil-, campingvogn-, transfer- og bådudlejningsselskabet TurMobil, foretog en vurdering om emnet og sagde: ”Udlejningsbiler er blevet en del af ikke kun bytransport, men også ferieplaner med sociale afstande. Mens ferieruter vendes fra udlandet til Tyrkiet på grund af rejsebegrænsninger, erstattes køretøjer med offentlig transport som fly og busser med udlejningskøretøjer og VIP-køretøjer, ”sagde han.

"Interessen for campingvogne, overførsler og katamaraner er steget"

I en erklæring om, at den isolerede ferie, som er blandt trends i den nye normale, også påvirker biludlejningsvaner, sagde Turan Mutlu, ”At have en ferie i isolerede områder væk fra mængden og de steder, de vil bestemme med deres kære, har været det prioriterede valg for feriegæster siden sommermånederne sidste år. Desuden fik denne tendens fart på et tidspunkt, hvor vi stadig er i færd med at opleve en pandemi. Nu er vi vant til at leve med forholdsregler i mere end et år og har lært bedre, hvordan vi beskytter os mod virussen. Af denne grund kan vi sige, at et meget større publikum går mod en isoleret ferie end året før. På den anden side er præferencer for udlejningsbiler også forskellige. Da folk bliver i deres hjem i lang tid, laver de planer om at være i kontakt med naturen. Dette øger interessen især for leje af campingvogne, både og katamaraner. Derudover kan vi sige, at med de VIP-køretøjer, vi tilbyder online reservationstjeneste, har kravene til transfertjenesten også oplevet en alvorlig acceleration i pandemiperioden. han snakkede.

"Vi samlede alle transportløsninger under ét tag for første gang og gjorde dem tilgængelige med et enkelt klik."

Turan Mutlu påpegede, at biludlejning, ligesom mange vaner under pandemiprocessen, er i en seriøs digital transformation og nævnte de online biludlejningstjenester, de tilbyder:

”Som TurMobil samlede vi alle transportløsninger på vores online platform for første gang under ét tag og gjorde dem tilgængelige med et enkelt klik. Biludlejning i dette område i Tyrkiet, campingvogne, katamaranudlejning og private VIP-køretøjer er det eneste firma, der tilbyder en kombination af tjenester og overførsler.

Vi leverer også tjenester gennem vores udlejningskontorer i Istanbul (Sabiha Gökçen lufthavn), Istanbul (Hilton Bosphorus), Ankara, Izmir (Adnan Menderes lufthavn), Antalya, Dalaman, Bodrum, Trabzon lufthavn og Fethiye, vi tilbyder i overensstemmelse med al hygiejne og desinfektionsregler. Vi reagerer på alle slags behov med land- og søtransportkøretøjer. Tyrkiets 9 point, 2 mere end tusind biler til store flådeejere såvel som vores campingvogn, og vi fortsætter med at vokse hurtigt vores katamaran. Desuden bryder vi grunde også i disse områder. turmobil Sejlads, selv i dag har virksomheden kun Europas katamarancharterflåde Tyrkiet. TurMobil Karavan er det første firma i vores land, der tilbyder online udlejning af campingvogne. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar