Nye projektbeslutninger taget i SSB 7. F & U-panel

Nye projektbeslutninger taget i SSB 7. F & U-panel
Nye projektbeslutninger taget i SSB 7. F & U-panel

Den syvende af F & U-paneler, hvor beslutningerne om at igangsætte F & U-projekter inden for forsvarsindustrien, blev afholdt under præsidentens forsvarsindustriformandskab (SSB). På SSB 7. F & U-panelmøde blev det besluttet at igangsætte 4 projekter og at indkalde Wide Area Calls (SAGA) i 2 områder.

Ud over SSB deltager repræsentanter fra ministeriet for nationalt forsvar, de tyrkiske væbnede styrker, TÜBİTAK og akademikere, der er relateret til projekterne, i F & U-paneler som medlemmer. På SSB's F & U-paneler træffes beslutninger om at igangsætte projekter til udvikling af kritiske komponenter eller nye fremtidsorienterede teknologier, der kræves af TSKs eksisterende eller planlagte systemer og platforme. Samtidig besluttes det at foretage opkald over hele området rettet mod tekniske demonstrationsprojekter, der ikke inkluderer levering af det endelige produkt. SMV-industri-universitet-samarbejde fremhæves i projekterne. Universiteter, institutter eller SMV'er deltager i projekter som entreprenører eller underleverandører.

Som et resultat af F & U-paneler, hvoraf den første blev afholdt i 2016 og samlet 7 gange indtil videre, blev det besluttet at igangsætte i alt 40 projekter og offentliggøre SAGA (Defense Industry Wide Area Call) i 19 områder.

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir, i sin erklæring om emnet; Han sagde, at 104 milliarder lira er brugt på 3,5 F & U-projekter, der er afsluttet og igangværende hidtil, sagde han, at de gennemfører disse projekter sammen med universiteter, virksomheder, forskningsinstitutioner og institutter.

Om, at forsvarsindustriens F & U-udgifter, der kun var 2002 millioner dollars i 49, steg 2019 gange til cirka 34 milliarder dollars ved udgangen af ​​1,7, sagde Demir, "Dette tal svarer til cirka 15 procent af den samlede sektoromsætning. Dette tal er en indikation af vores industris bidrag til den originale produkt- og teknologiudvikling. "Vi vil fortsætte vores vej uden at gå på kompromis med F & U- og teknologistudier i målet om fuldt uafhængig forsvarsindustri."

F & U-projekter og SAGA kræver, at beslutningen om at starte som et resultat af SSB 7. F & U-panelmøde

Multi-Core Microprocessor Development Project: Projektet sigter mod at designe og verificere en multi-core microprocessor, udvikle supportpakker til operativsystem og vise alle udviklede komponenter på en integreret måde. Processoren, der skal udvikles, vil blive brugt i missionscomputere i forskellige systemer og platforme, primært militære våbensystemer.

Fase-2-projekt til udvikling af luftfartsmotormaterialer: Med projektet udvikles og verificeres 3 forskellige superlegeringer, der anvendes til fremstilling af gasturbinemotorkomponenter, og som opfylder kravene til høj temperatur og højt tryk. På denne måde vil udenlandsk afhængighed af de kritiske materialer, der er nødvendige for gasturbineluftmotorer, især Turboshaft Engine, hvis indenlandske udvikling er i gang, elimineres.

Projekt til forbedring af funktionelle overgangsmaterialeprocesser (FGM) -processer med produktionsteknologi med direkte energidepositionsadditiv (DED):  Inden for projektets anvendelsesområde vil der blive udviklet et robotsystem bestående af pulversprøjtning og laserfodringsenheder til den styrede energiakkumuleringsmetode og additiv fremstillingsproces. Med dette system produceres en flydende brændstofdyseudvidelse som en prototype, der består af en overgangsstruktur og anvendes i raket- og missilprojekter.

PEM Fuel Cell Technology Development Project for Directed Energy Weapon Systems (YESS): Projektet sigter mod at udvikle den PEM-brændselscellebaserede strømforsyning, der leverer den elektriske energi, der kræves af "Directed Energy Weapon System" placeret på et taktisk hjulkøretøj. På denne måde reduceres støj- og vibrationsbelastningen, der påvirker målretningsydelsen for "Directed Energy Weapon System", og en strømkilde, der er fordelagtig med hensyn til volumen og vægt, opnås fra konventionelle strømforsyninger med reduceret termisk og akustiske spor på en måde, der gør det vanskeligt at lokalisere.

Forsvarsindustriens vidstrakte område (SAGA) Opfordring til udvikling af sværmekommunikationsteknologier: Inden for rammerne af dette opkald er det til formål at udvikle fleksible, planlægningsfrie, bølgeformer med lav latenstid, båndbredde, missionsplanlægningssoftware og kommunikationssystemer, der giver kommunikationssikkerhed for homogene eller heterogene sværmende systemer bestående af ubemandet luft, land og sø køretøjer. Takket være de projekter, der skal igangsættes med SAGA-opkaldet, ubemandede land-, sø- og luftfartøjer Til Herd Systems nye kommunikationsfunktioner optjenes.

Forsvarsindustri bredt område (SAGA) Opfordring til udvikling af centraliserede / distribuerede besætningsstyringsteknologier: Inden for rammerne af dette opkald er det rettet mod at kontrollere besætningen som helhed uden, at operatøren kontrollerer adfærden for hver enkelt af besætningen ved at øge niveauet for autonomi. Takket være de projekter, der skal igangsættes med SAGA-opkaldet, ubemandede land-, sø- og luftfartøjer Til Herd Systems fælles opgaver på et højt niveau af autonomi Funktionen til udførelse opnås.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar