Subaru stopper midlertidigt produktionen på grund af chip-krise

subaru stoppede midlertidigt produktionen på grund af jeepkrise
subaru stoppede midlertidigt produktionen på grund af jeepkrise

Den japansk-baserede bilkæmpe Subaru stoppede midlertidigt produktionen på grund af chipkrisen i bilindustrien.Da chipkrisen påvirkede verden, begyndte virksomheder i bilindustrien at meddele, at de har suspenderet produktionen. Mens de berømte bilgiganter meddelte, at de kom ud en efter en og stoppede produktionen, blev Subaru Yajima tilføjet efter Suzuki Motor.

Suzuki Motor stoppede produktionen

Suzuki Motor meddelte, at den stoppede produktionen i to af sine 3 fabrikker i Japan. Suzuki sagde i en erklæring, at det blev besluttet at stoppe produktionen på to fabrikker på grund af vanskelighederne med chipforsyningen.

Inden for rammerne af den trufne beslutning er produktionen stoppet i dag på to Suzuki-fabrikker i Shizuoka-regionen. Mens produktionen på fabrikken i Sagara stoppede helt, blev en af ​​de 3 produktionslinjer på fabrikken i Kosai lukket ned. Sagara-fabrikken producerede Suzukis Swift- og Solio-modeller. Derudover meddelte nogle bilgiganter fra Tyrkiet, at de var stoppet med produktionen af ​​den grund.

Suspenderet produktion i Subaru

Ifølge nyhederne i Reuters stoppede Subaru Yajima produktionen mellem 10. og 27. april på grund af forstyrrelser i levering af chips på Yajima-fabrikken.

I erklæringen fra Subaru blev det anført, at virksomheden vil fortsætte produktionen på alle produktionslinjer i denne fabrik fra den 10. maj, og det blev oplyst, at der ikke er nogen præcis information om, hvordan årsregnskabet vil blive påvirket på grund af afbrydelsen .

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar