Beslutning om total lukning øget envejsbillet-søgninger med 93 procent!

beslutninger om fuld lukning øgede opkald i en retning i procent
beslutninger om fuld lukning øgede opkald i en retning i procent

Præsident Erdogans beslutninger efter Ministerrådets møde vedrørende den fulde lukning og rejserestriktioner mellem byer fik dem, der ønsker at skifte by, til at søge efter billetter online inden den kommende Ramadan Festival. I erklæringen om, at der var en alvorlig stigning i billetsøgninger fra Enuygun med meddelelsen om beslutningen, sagde Hacıbayramoğlu: ”Med de meddelelser, der blev foretaget, steg flysøgningssøgningerne fra Enuygun 6,5 gange, søgningen med busbilletter steg 15 gange. 93% af dem, der købte flybilletter foretrak envejsbilletter ”.

Hacıbayramoğlu erklærede, at de, der ønsker at rejse til deres hjemby, sommerhus eller sammen med deres familier, fremskyndede deres søgninger for at rejse inden 29. april, hvor rejsen mellem byerne vil være underlagt særlig tilladelse og sagde: "Med de fuldstændige afsluttende udsagn søgninger foretaget i Enuygun er 6,5 gange, busbillet-søgninger er 15 gange. gange øget. Izmir, Istanbul, Van, Diyarbakır var de byer med det højeste antal billetsøgninger i flybilletter og Ankara, Istanbul, Van, Izmir og Adana i busbilletter. 93% af dem, der købte billetter i disse dage, foretrak at købe envejsbilletter og 87% foretrak at købe en enkelt billet. Antallet af personer, der foretrækker Ticket Cancellation Assurance, hvor du kan annullere din billet ubetinget, er fordoblet ”.

Hvad skal man gøre med hotel- og flyreservationer

De, der tidligere har købt flybilletter fra Enuygun i perioden fra aftenen den 29. april til morgenen den 17. maj, kan tage skridt i henhold til de nye betingelser, der skal bestemmes af flyselskaberne. I henhold til cirkulæret fra indenrigsministeriet er dem, der har en hotelreservation, ikke undtaget fra rejsebegrænsningen. De, der har obligatoriske rejsebetingelser, vil kunne bo på et hotel.

Hvem er i stand til at rejse mellem byer

I henhold til den fuldstændige afslutningsafgørelse, der starter om aftenen den 29. april, vil rejser med byer være underlagt særlig tilladelse. De kommer til denne by og vender tilbage til deres bopæl inden for de sidste 5 dage, og rejser med byer er ikke tilladt undtagen i særlige tilfælde som dem, der udskrives efter behandling på hospitalet. Rejsetilladelsescertifikat kan fås via Alo 199 eller e-forvaltning.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar