Ofte stillede spørgsmål vedrørende cirkulæret om samlede lukningsforanstaltninger

Ofte stillede spørgsmål vedrørende cirkulæret om foranstaltninger til fuld lukning
Ofte stillede spørgsmål vedrørende cirkulæret om foranstaltninger til fuld lukning

Indenrigsministeriet besvarede de ofte stillede spørgsmål fra borgerne om den fuldstændige lukning. Fuld lukning Hvilke områder var åbne i perioden, rejsetilladelse og informeret om, hvem der vil blive undtaget.

Inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger Torsdag den 29. april fra dagen for 17. maj mandag Indtil klokken fem om morgenen indtastes en fuld lukningsperiode.

Ministeriet for indre anliggender annoncerede også listen over arbejdspladser, der vil være åbne i løbet af den afsluttende periode, og dem der skal undtages med cirkulæret, det sendte til de 81 provinsielle guvernørskaber.

Indenrigsministeriet for at fjerne borgernes spørgsmålstegn "Ofte stillede spørgsmål om cirkulæret om samlede lukningsforanstaltninger" svarede de, der undrede sig med titlen.

Her er de spørgsmål og svar, som borgerne er nysgerrige efter om lukningen:

Hvad angår internationale tilslutningsfly, skal passagerer skaffe en rejsetilladelse for at foretage indenrigsforbindelsesflyvninger og andre rejser?

”Der er ingen begrænsninger / begrænsninger for rejser til udlandet. Som anført i vores cirkulære dateret 01.07.2020 og nummereret 10504, der er offentliggjort af vores ministerium, kan passagerer, der rejser med fly med en international forbindelse (ankomst eller afgang) bruge deres indenrigsforsendelsesflyvninger og andre transportmidler (inklusive ankomst / afgang), som de vil forbinde med (inklusive ankomst / afgang) osv.), der kræves ingen rejsetilladelser til deres rejser, forudsat at de dokumenterer deres internationale flyvninger "

Er det nødvendigt at få tilladelse til busbilletter købt inden beslutningen om lukning?

”Enhver rejserute, der skal foretages i den periode, hvor udgangsforbudet anvendes, er underlagt en tilladelse. Af denne grund kræves en rejsetilladelse afhængigt af, om der er obligatoriske tilfælde for rejser, der falder sammen med udgangsforbudets start. Som den eneste undtagelse fra denne situation er der ikke behov for en rejsetilladelse til busrejser, der starter deres rejse indtil kl. 29 torsdag den 2021. april 24.00 (med en undtagelse mellem kl. 19.00-24.00) med billetter købt inden den fulde afslutningsbeslutning.

Hvordan vil ikke-statslige organisationer fortsætte deres bistandsaktiviteter i perioden med total lukning?

”Fødevarepakke og distribution af mad osv. I løbet af Ramadan-måneden. Fonde og foreninger, der udfører velgørenhedsaktiviteter såsom fonde og foreninger og Vefa Social Support Groups, kan fortsætte deres hjælpeaktiviteter og i deres ansøgninger til guvernørskabet og distriktsguvernørskabet omfanget af aktiviteten og informationen om de frivillige, der vil deltage i fonden / foreningsaktivitet vil blive underrettet.

Fondets / foreningens embedsmænd, der er fast besluttet på at opfylde kravene i evalueringen foretaget af guvernørskabet / distriktsguvernementerne, er undtaget fra udgangsforbudsbegrænsningerne, forudsat at ansøgningen er begrænset til stedet og bistandsaktiviteter.

Er udlændinge, der har udpeget opholdstilladelse fra indvandringsadministrationens provinsdirektorater på de datoer, hvor udgangsforbud indføres, inden for rammerne af begrænsningen?

"Udlændinge, der har udpeget opholdstilladelse fra de provinsielle direktorater for indvandringsadministration på de datoer, hvor de fulde lukningsforanstaltninger anvendes, er underlagt begrænsninger sammen med ansøgningen om e-ophold / tilmeldingsformular, der viser udnævnelsesdatoen (SMS / mailoplysninger, der viser udnævnelsesdatoen i Istanbul og Ankara er også påkrævet) De vil være i stand til at deltage i deres udnævnelse i det provinsielle direktorat for migrationsstyring. Den nævnte undtagelse er begrænset til tidspunktet for udnævnelsen af ​​opholdstilladelsen og ruten mellem det provinsielle direktorat for migrationsstyring og opholdet. "

Bliver blomsterbutikker undtaget fra begrænsninger for mors dag?

”Arbejdspladser, der sælger blomster, vil være åbne mellem kl. 8 og 9 lørdag og søndag 2021-10.00. Maj 17.00 på grund af mors dag, og vores borgere kan handle ved at gå til den nærmeste blomsterbutik til deres bopæl. Arbejdspladser, der sælger blomster, vil også være i stand til at betjene hjem mellem 10.00-24.00 på disse datoer.

Vil virksomheder i lufthavne, busstationer og togstationer være åbne under begrænsningen?

”Arbejdspladser i lufthavne, stationer, havne og terminaler er underlagt generelle regler for deres egne sektorer. I denne sammenhæng kan steder som spisesteder og spisesteder, markeder, der kan være åbne under visse betingelser og perioder, være åbne, forudsat at de overholder den angivne tid og betingelser, og andre arbejdspladser vil blive lukket. "

Vil der være nogen undtagelser for betaling af SSI-præmiegæld, hvis sidste dag er fredag ​​den 30. april 2021?

”Arbejdsgivere, håndværkere, sundheds-, valgfri og andre forsikringshavere, der betaler deres egne præmier; Da fristen for anden rate på SSI-præmiegæld struktureret med forsikringspræmierne fra marts 2021 er 2. april 30, er arbejdsgiveren, håndværkeren og andre forsikrede, der ønsker at betale deres præmiegæld fredag ​​den 2021. april 30, som er den første dag med fuldstændig lukning, er de undtaget fra udgangsforbudet. "

Er ældre og plejere og ledsagere, der hjælper alvorligt syge, undtaget fra udgangsforbudet?

”Ældre mennesker, der ikke kan opfylde deres ernærings- / hygiejnebehov, og plejere og ledsagere, der hjælper alvorligt syge patienter; fremsendelse af lægehjælp fra den behandlingsbehov

Betyder undtagelser fra udgangsforbudsbegrænsninger intercity-rejsetilladelser?

”Inden for rammerne af vores cirkulære er rejser mellem byer, der skal foretages af alle slags køretøjer torsdag den 29. april 2021 fra kl. 19.00, kun betinget af, at de får tilladelse fra rejsetilladelsesrådene i nærvær af obligatoriske situationer. I denne retning; Intercity-rejser, der skal foretages af dem, der er undtaget fra grunden til undtagelse, og derfor er udgangsforbudsbegrænsningerne begrænset til tid og rute (uden generel karakter) også underlagt tilladelse.

Er arbejdstagere med en anden bopæl og arbejdsplads underlagt en intercity-rejsetilladelse?

“Istanbul-Gebze, Istanbul-Çorlu /Çerkezköy, Istanbul / Yalova, Izmir-Manisa, Kütahya-Uşak og lignende grænse- / naboprovinser, i overensstemmelse med de provinsielle sanitetsråds beslutninger, kan passagertransportaktiviteter med arbejderbusser gennemføres uden at være underlagt rejsetilladelse mellem byer. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar