Traditionelle internationale barrierefri Erciyes-dage afholdt

Traditionelle internationale barrierefri Erciyes-dage afholdt
Traditionelle internationale barrierefri Erciyes-dage afholdt

De "internationale barrierefri Erciyes-dage", der traditionelt arrangeres hvert år, blev afholdt på Erciyes Ski Center med deltagelse af begrænsede handicappede inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger.Kayseri Erciyes Inc. Arrangeres årligt af barrierefri Erciyes-dage, Kayseri Metropolitan Municipality, Arlberg Sport, Ace Hotel, Kayseri Transportation Inc., Spor A.Ş. Det blev afholdt for 10. gang i Tekir-regionen på 2.200 meter med sin støtte.

være i stand til at udtrykke sig i den sociale sfære af handicappede, organiserede aktiviteter for at sikre deres bjergsport og deltagelse i kulturelle aktiviteter, i de seneste år har Tyrkiet overalt og set hundreder fra udlandet på grund af hørelse og mentalt handicappede er tunge pandemiske forhold dette år blev foretaget af et bestemt antal deltagere. Som viser, at der ikke er nogen hindring for sne og bjergsport, har handicappede nydt sneen fuldt ud i arrangementet, hvor masker, afstand og hygiejneregler blev anvendt omhyggeligt.

Kayseri Erciyes handicappede vinter- og udendørs sportsklub vicepræsident Kadircan Gökalp sagde, ”Desværre kunne vores venner fra den anden by ikke komme på grund af pandemimiljøet. Symbolisk kom vi sammen med en bestemt ven fra Kayseri for at gennemføre denne begivenhed, ”sagde han.

Nazım Eraslan, der rejste sig fra sin kørestol og kørte med et snowboard, sagde: ”Hindringen ender kun i hjernen. Vi genkender ikke andre fysiske handicap. Vi var lidt stillesiddende på grund af pandemien, men vi havde en så god mulighed med denne organisation i Erciyes. Mange tak til alle, der bidrog. Mit råd til vores handicappede brødre og søstre er aldrig at miste deres tro. Hvis de gør en indsats, vil de helt sikkert få deres belønninger, ”sagde han.

Harun Mut, der mistede det ene ben som følge af koldbrandsygdom i en alder af 7 år, er ikke en handicappet person. Der er intet, vi ikke kan gøre, hvis vi overvinder hindringen i vores sind. Hvis jeg kan stå på ski med den ene fod, kan alle gøre denne sport med mere. Lad dem ikke være låst inde i deres hjem, de kan lave mange sportsgrene udenfor. Med denne begivenhed i Erciyes fik vi muligheden for at nyde bjergluften og have det behageligt.

Vinderne af slæde-, bueskydnings- og dartkonkurrencer arrangeret inden for rammerne af 10. Barrierefri Erciyes-dage modtog deres medaljer fra Kayseri Erciyes A.Ş. Retning. Valutakurs. Hoved. Dr. Murat Cahid Cıngı præsenterede det. Cıngı, "Vi er kun skiorganisationer, der er oprettet på internationalt plan for vores handicappede borgere i Tyrkiet, og hvert år må vi klare os med mindre entusiasme fra vores deltagere med denne aktivitet, der forårsager virussen til koret i år. Vi var vært for vores gæster på den bedste måde ved at tage alle vores forholdsregler i overensstemmelse med pandemireglerne. Vi har leveret vores handicappede brødre og søstre, som har været lukket ned i lang tid, et miljø, hvor de kan have det behageligt med forskellige aktiviteter, omend begrænsede. Vi håber, at vi som land vil slippe af med koronavirusproblemet hurtigst muligt, og vi vil organisere vores begivenhed igen i de kommende år i en festivalatmosfære. "Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar