Alle turistarbejdere vil blive vaccineret i slutningen af ​​maj

Alle turismemedarbejdere vil blive hængt i slutningen af ​​maj
Alle turismemedarbejdere vil blive hængt i slutningen af ​​maj

Om nye typer koronavirusforanstaltninger sagde minister Ersoy: ”Sammenlignet med sidste år er begge tiltag blevet øget mere, og alt turismepersonale vil tjene med vaccinationer. Sammenlignet med sidste år vil Tyrkiets turisttjenester blive tilbudt på en meget mere behagelig og sund måde. " sagde.

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy og Ukraine Minister for kultur- og informationspolitik Oleksandr Tkachenko afholdt “Ukraines turistgruppemøde”, der blev afholdt på et hotel i Belek Tourism Center.

Udvidet nedlukning vil blive gennemført fra torsdag aften, der minder om ministrene Ersoy, "Restriktioner på ingen tid inkluderer ikke turister, der besøger Tyrkiet. De kan gå på gaden og efterlade deres hoteller med deres pas, som de ønsker. Vores mest besøgte vigtige museer og arkæologiske steder er åbne, de er begge åbne og meget mere komfortable. Plus at være turist på en måde fordelagtig sker i Tyrkiet. " han snakkede.

Minister Ersoy erklærede, at kriterierne for et sikkert turistcertifikatprogram også blev anvendt på hotellerne, at de startede programmet med 136 kriterier sidste år, og i år øgede de deres betydning endnu mere til 152 kriterier.

At nævne, at et meget godt certificeringsprogram er blevet implementeret, sagde minister Ersoy, at programmet blev givet af virksomheder, der er akkrediteret i mindst 5 eller flere lande på den internationale arena i Europa.

Minister Ersoy sagde, at de hoteller, der modtager certifikatet, inspiceres 3 gange om måneden, 4 uanmeldte og et med nyheder.

"Alt turistpersonale vil blive vaccineret i slutningen af ​​maj"

Under henvisning til vaccinationsundersøgelserne i sin tale sagde minister Ersoy: "Safe Tourism Certificate, som vil gøre det mere sikkert, overskred alle turistansatte i hele Tyrkiet. I sektoren, luftfart, lufthavne, rejsebureauer, turisttransport, hotelophold eller restauranter med turistministeriets certifikat, er alle disse begyndt at blive vaccineret, forudsat at de er åbne fra sidste måned, og alt personale vil blive vaccineret af i slutningen af ​​maj. Sammenlignet med sidste år er begge tiltag øget mere, og alt turismepersonale vil tjene med vaccinationer. Sammenlignet med sidste år vil Tyrkiets turisttjenester blive tilbudt på en meget mere behagelig og sund måde. "

Minister Ersoy understregede, at antallet af Kovid-19 blandt turister, der vendte tilbage fra Tyrkiet sidste år, også var meget lavt.

de foranstaltninger, som Tyrkiet har truffet, er yderst effektiv overførsel af ministrene Ersoy, "hos turister, der vender tilbage til landet for at komme på ferie i Tyrkiet, vurderer Kovid-19 meget meget meget lavt, så det vil udtrykkes med et ikke ti tusind til hundrede lavt produktion." sagde.

Inkluderet i over 10 tusind virksomhedscertificeringsprogrammer

Tyrkiet om, hvordan turistvirksomheder, der modtog certifikatet til minister Ersoy-spørgsmålet om certificeringsprogrammer, ikke kun hoteller, turisttransport, lufthavne, rapporterede, at det også gælder for flyselskaberne.

Minister Ersoy erklærede, at de tilføjede nye foranstaltninger i certificeringsprogrammet i år, og at "Mere end 10 tusind virksomheder er inkluderet i certificeringsprogrammet fra nu af."

Vi har oprettet et system, der holder vores gæster væk fra risici

Minister Ersoy sagde, at de har etableret et system, der er vært for gæsterne uden risici med Safe Tourism Certification-programmet, "Vi vil være vært for vores ukrainske venner her i et sikkert miljø takket være den erfaring, vi har fået i 2020 og massevaccinationen kampagne, vi har udviklet. " sagde.

Minister Ersoy understregede, at de lægger vægt på bilaterale forbindelser, og understregede, at venskabet med Ukraine, som har været i mange år, for nylig er blevet stærkere.

Minister Ersoy sagde, at de har delt deres ideer og fastlagt handlingsplaner på mange områder fra handel til energi, landbrug til told, kultur til turisme, og sagde, at de holdt mødet på turismepunktet i dag.

Minister Ersoy sagde, at Ukraine er en strategisk partner inden for turisme som på alle områder:

”Både ukrainerne til Tyrkiet, begge populære i Ukraine for Tyrkiet og er en foretrukken destination. Inden for rammerne af visumfritagelsesaftalen styrket oprettelsen af ​​pasfri rejsemuligheder mellem de to lande med nye ID-kort båndet yderligere mellem vores lande. Vi takker dig meget for den støtte, du har givet turismen i vores land, især under epidemien. Med programmet Safe Tourism Certification oprettede vi et system, der byder vores gæster væk fra risici. Vi vil være vært for vores ukrainske venner her i et sikkert miljø takket være de erfaringer, vi har opnået fra 2020 og den massevaccinationskampagne, vi har udviklet. "

Minister Ersoy sagde, at ukrainsk sprog tilføjes sprogindstillingerne på historiske steder, og at mange arkæologiske steder såsom Galata Tower og Dolma Garden Palace kan besøges direkte med det ukrainske vejledningssystem.

Minister Ersoy understregede, at turisme er et uundværligt redskab til udvikling af gensidig forståelse og empati såvel som for folk at forstå hinanden.

Tyrkiets markedsførings- og markedsføringserfaring på de bilaterale møder Minister Ersoy sagde, at de var blevet enige om at dele hurtigt med Ukraine og sagde, at de ville arbejde meget tættere på hinanden, derefter turistudviklingsbureauet.

"Det er nyttigt at have ukrainske guider i ruinerne"

Oleksandr Tkachenko, minister for kultur og informationspolitik i Ukraine, sagde, at epidemiprocessen ikke kun skulle vurderes som en kamp, ​​men også som en mulighed.

turisme i Tyrkiet en mulighed for at gennemgå de indførte foranstaltninger fandt, at udtrykke Tkachenko, "Safe Tourism Certificate Program i området så hotellet, jeg var meget glad. Der er mange historiske monumenter i Tyrkiet og kan især påvirke vores turister i Antalya. Det er yderst nyttigt at have ukrainske guider rundt her. Tyrkiets flyvninger med Ukraine vil også blive øget, hvilket jeg er glad for. " han snakkede.

Den ukrainske kultur- og informationspolitiske minister Oleksandr Tkachenko sagde, at Ukraine er et af de lande, der sender flest turister til Tyrkiet, Safe Tourism Certificate Program, og sagde, at det var glædeligt, at vaccination af industrien.

Tkachenko bemærkede: ”Selv hoteller i den røde zone er åbne i Ukraine, hvilket er værd at overveje. Der var 60 turister, der kom med fly med mig. Jeg siger desværre ikke, hvor mange turister der planlægger at komme. Ukraine er dog et af de lande, der sender flest turister til Tyrkiet. "

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy og Ukraine Kultur- og informationspolitikminister Oleksandr Tkachenko underskrev en fælles hensigtserklæring vedrørende samarbejdet mellem de to lande om turistrettigheder og turistsikkerhed. Ministrene afholdt bilaterale møder efter mødet.

Minister Ersoy mødtes med ukrainske borgere

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy mødtes også med ukrainske borgere, der bor i Antalya. Ukraines minister lyttede til kravene fra Ersoy, informationen blev videregivet til turismeservices i Tyrkiet.

De atleter, der deltager i sportslejre i forskellige brancher, sagde han Tyrkiets klima gunstige vilkår.

Oleksandr Tkachenko, Ukraines kultur- og informationspolitik, var også til stede på mødet.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar