Tunç Soyer evaluerede Izmirs ugentlige antal sager

Tunc Soyer evaluerede det ugentlige antal sager i Izmir
Tunc Soyer evaluerede det ugentlige antal sager i Izmir

Sagskortet Covid-19 på sundhedsministeriets websted viser den seneste situation i alle byer over hele landet. I ugen 17. - 23. april blev antallet af tilfælde målt til 4,3 pr. 100 tusind i Izmir med en befolkning på 335 millioner.

Evalueringen af ​​billedet understregede borgmester i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer, at de har handlet i lyset af begrebet 'Crisis Municipalism' siden marts 2019. Påpeger, at de udfører kontinuerlig og regelmæssig rengørings- og desinfektionsarbejde i alle offentlige køretøjer og områder i byen, især offentlige transportbiler, for at overvinde den vanskelige proces på den lettest mulige måde, sagde Soyer, ”Det relativt positive tal vi se på vegne af Izmir på Covid-19-kortet er et vigtigt "Jeg tror, ​​det er resultatet."

Soyer: Vi tager alle forholdsregler

Fra begyndelsen af ​​processen; Borgmester Soyer mindede om, at de leverer tjenester med maskematik og hånddesinfektionsenheder ud over desinfektionsarbejdet: ”Vi har gjort alt, hvad vi kan gøre for at øge beskyttelsesforanstaltningerne og den sociale bevidsthed i vores by, og vi fortsætter med at gøre. Ud over de klassiske mål introducerede vi Orange Circle-kriterierne. Denne praksis fremhæver virksomheder, der overholder reglerne om maskeafstandshygiejne; Det tilskynder alle virksomheder til at overholde disse regler. Takket være vores landsmænds ansvarlige opførsel og beskyttelsen af ​​sig selv og deres miljø er antallet af sager i Izmir relativt lavt sammenlignet med mange. Imidlertid har vi alle en stor pligt til at sænke disse tal yderligere og opnå kontrolleret normalisering. Vores videnskabelige udvalg så denne tendens for uger siden og opfordrede til en fuldstændig lukning. Jeg håber, at der kommer social støtte, og foranstaltningerne giver positive resultater. Jeg er sikker på, at vi vil overleve denne vanskelige periode ved at støtte hinanden ved at bevare den samme følsomhed. "

Uafbrudt desinfektion i offentlig transport

Ud over ESHOT fortsætter İZULAŞ, Metro, sporvogn og İZDENİZ tilknyttet İzmir Metropolitan Municipality, İZBAN, som drives af TCDD-Metropolitan partnerskab, øjeblikkelig og daglig hygiejne- og desinfektionsaktiviteter på en meget disciplineret måde for at beskytte folkesundheden. Alle transportkøretøjer renses for vira og bakterier med vandbaserede rengøringsprodukter, der ikke skader menneskers og miljøets sundhed, både efter ture og i slutningen af ​​dagen.

Fuld overholdelse af reglerne

Antallet af ture er blevet øget for at minimere den tæthed, der kan opleves i alle offentlige transportbiler, især om morgenen og aftenen. Mens passagerer ikke får adgang til køretøjer, stationer og moler uden maske, bruges desinfektionsudstyr også aktivt. Masker, advarsler om afstand og hygiejne fremsættes med hyppige meddelelser på transfercentre, stationer og moler.

Der er også en HES-kodecheck

På den anden side er det ifølge cirkulæret for indenrigsministeriet kun muligt at gå ombord på offentlige transportbiler med Izmirim-kort, hvis HES-kode er defineret. Takket være den øjeblikkelige forbindelse af det elektroniske gebyrindsamlingssystem til sundhedsministeriets database foretages identifikationen af ​​borgerne på patient- eller kontaktlister med det samme. Disse mennesker har ikke adgang til offentlig transport.

Desinfektion ved 354 tusind point

İzmir Metropolitan Municipality, som har fortsat sine desinfektionsarbejder kontinuerligt siden sidste år, har udført rengørings- og desinfektionsarbejder på 27 tusind punkter, der er åbne for offentligheden, inden for rammerne af de arbejder, der udføres med 400 hold og 354 medarbejdere. Hold tilknyttet Direktoratet for Miljøbeskyttelse og Kontrol Det har bogstaveligt talt beskyttet offentlige områder som parker, sundhedsinstitutioner, politistationer, sportsgrene, skoler, tilbedelsessteder, mukhtar-kontorer, apoteker, banker, caféer og restauranter, servicebygninger fra offentlige institutioner og organisationer. Uafbrudt desinficeringsteam i taxaer, minibusser og 112 nødambulancer har hidtil brugt næsten 10 tusind liter desinfektionsmiddel. İZBETONs generaldirektorat udførte også rengøringsarbejder i 176 moskeer i år.

Orange cirkel applikation

Orange Circle-projektet, som blev udviklet af Izmir Tourism Hygiene Board, koordineret af Izmir Metropolitan Municipality for at bringe en hygiejnestandard til kommunale licenserede virksomheder over hele byen, er blevet implementeret siden juni 2020. I denne sammenhæng annonceres indkvartering og cateringfaciliteter, der opfylder de specificerede kriterier, og virksomheder, der tilbyder take-away-tjenester, offentligheden ved at udstede et Orange Circle-certifikat. Flyselskaber var også inkluderet i ansøgningen i de seneste uger, og SunExpress var den første til at modtage den orange cirkel. Med applikationen opfordres virksomheder til at overholde sundhedsforanstaltninger under pandemiske forhold i det maksimale omfang.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar