Türksat 5A bosætter sig i sin bane i rummet i maj

Turksat sidder på sit ydre rum i maj
Turksat sidder på sit ydre rum i maj

Türksat A.Ş. Minister Karaismailoğlu, der besøgte Gölbaşı-campus, annoncerede datoerne for Türksat 5B og Türksat 6A, der skulle sendes til rummet.Karaismailoğlu sagde, ”Vi lancerer Türksat 5B-kommunikationssatellitten i rummet i fjerde kvartal i år. Vi planlægger at sende Türksat 6A til rummet i 2022. Turksat afsluttede tre fjerdedele af 5A-rejsen, som vi lancerede i januar. Vores satellit i den første uge af maj til de 31 grader østlige bane ulaşacak.türki er inden for satellit og rumsystemer bliver nu en international aktør, ”sagde han.

Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, Türksat A.Ş. Ved at besøge Gölbaşı-campus; fremsatte vigtige udsagn til pressen. I betragtning af at de planlægger at sende Türksat 6A til rummet i 2022, som planlægges udviklet og produceret udelukkende med nationale midler, mindede Karaismailoğlu om, at Türksat også leverer en vigtig service ved e-Government Gate; Han rapporterede, at der dagligt foretages gennemsnitligt mere end 6 millioner poster til e-Government Gateway.

"Vi ønsker at være et førende land i regionen og et brand i verden med vores satellittjenester."

Som i Tyrkiets satellitteknologi øger det hastigheden inden for rumaktiviteter; Minister Karaismailoğlu sagde, at produktion, integration, test og lancering af nye og indenlandske kommunikationssatellitter er sammenflettet.

"Tyrkiet inden for satellit- og rumsystemer er nu en international aktør. Som ministerium for transport og infrastruktur holder vi os i live ved at opdatere strategiske kommunikationssystemer ved udgivelses- og internetadgangstjenester. Vi ønsker at være førende i vores region og en høj brandværdi i verden med vores tv- og radioudsendelser via satellitter, internetadgang og andre merværdiansatte satellittjenester. "

"Türksat 5A afsluttede tre fjerdedele af rejsen."

Påmindende om, at Türksat 5A-kommunikationssatellitten, der med succes blev lanceret fra Cape Canaveral Base i begyndelsen af ​​januar, fortsætter sin orbitale rejse, sagde minister Karaismailoğlu, at Türksat 35A, der nåede en afstand på 160 tusind 5 kilometer fra verdens ækvator, har afsluttet tre -kvarter for sin rejse bemærkede, at den ville nå den østlige bane. Karaismailoğlu, "Da vi indgik satellitkommunikationstjenester, sammen med Tyrkiet, Europa, Mellemøsten, Nordafrika, Mellemøsten og Sydafrika samt Middelhavet, Det Ægæiske Hav og Sortehavet vil være under dækning. Vores satellit fører vores land til ligaen med førende lande i verden ved hjælp af det nye Ku Band i datakommunikationstjenester sammen med tv-udsendelser. Türksat 31A, som vil levere tv-udsendelses- og kommunikationstjenester af bedre kvalitet med det elektriske fremdrivningssystem, vil fungere i 5 år ”.

"Türksat 5B-kommunikationssatellit lanceres i rummet i fjerde kvartal i år."

Minister Karaismailoğlu bemærkede, at kommunikationssatellittrafikken fortsætter i landet, erklærede, at kommunikationssatellitten Türksat 5B, som nærmer sig slutningen af ​​sine produktionsprocesser, vil blive lanceret i rummet i fjerde kvartal i år; han sagde:

”Et af de fremtrædende træk ved Türksat 42B, som vi sender til en bane på 5 grader øst, er at det vil øge vores Ka-Band datakommunikationskapacitet med 15 gange. Med denne funktion leverer vores Türksat 5B-kommunikationssatellit avancerede datakommunikationstjenester til land-, luft- og søbiler. På denne måde vil det fokusere på det kommercielle skibs- og lufttransportmarked. Turksat 5B vil dække hele Mellemøsten, Den Persiske Golf, Det Røde Hav, Middelhavet, Nord- og Østafrika, Nigeria, Sydafrika og dets nabolande. "

"Vi planlægger at sende Türksat 6A til rummet i 2022."

Minister Karaismailoğlu, der erklærede, at produktions- og integrationsprocesserne i Türksat 6A indenlandske kommunikationssatellit, som planlægges udviklet og produceret udelukkende med nationale midler, fortsætter også intensivt.

”I tråd med vores planlægning fortsætter integrationsaktiviteterne med ingeniørmodellen og flymodellen samtidigt på Türksat 6A-satellitten. Integrationsaktiviteterne for ingeniørmodellen og flymodellen på Türksat 6A-satellitten fortsætter samtidigt, og integrationsaktiviteterne for flymodellen afsluttes i 2021, og miljøtestfasen begynder. Vi planlægger at sende Türksat 6A til rummet i 2022. "

"Det daglige gennemsnitlige antal poster i e-Government Gateway oversteg 6 millioner"

I mere end et år i Tyrkiet og i pandemiprocessen, der påvirker hele verden, er livet af liv, uddannelse og handel stærkt minister Karaismailoğlu, der indikerer, at det er gjort online gennem "en vigtig digital offentlig tjeneste fra Turksat er porten i e-forvaltning . "Mere end 54 tjenester, der tilhører 778 institutioner og organisationer, leveres under et enkelt tag gennem e-forvaltningsporten, hvor antallet af brugere overstiger 5 millioner. Karaismailoğlu afsluttede sine ord med at sige, at det daglige gennemsnitlige antal poster ved e-Government Gate, hvor et gennemsnit på 700 tusind mennesker kommer ind i minuttet, overstiger 4 millioner om dagen.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar