TürkTraktör offentliggjorde sine økonomiske resultater for første kvartal i 2021

Turktraktor offentliggjorde sine kvartalsvise økonomiske resultater
Turktraktor offentliggjorde sine kvartalsvise økonomiske resultater

TürkTraktör offentliggjorde sine økonomiske resultater for første kvartal 2021. På grund af de barske forhold, der opleves i hele verden, oplever en pandemi i 1, som både Tyrkiet som leder af traktormarkedet TürkTraktör gennemførte begge eksporter, mens 2020 begyndte med en stigende præstationsgraf igen.

Virksomhedens samlede produktionstal, der oversteg 2020 tusinde enheder i den samlede produktion i 34, var 13 tusind 208 enheder i januar-marts-perioden i år. Virksomheden, der har været markedsleder i sektoren i 14 år uden afbrydelse; Det viste også en succesrig præstation inden for eksport og hjemmemarkedssalg i årets første 3 måneder. TürkTraktör tillader en stigning på 71% i det samlede salg sammenlignet med samme periode sidste år, i perioden januar-marts 2021, 9 tusind 628 traktorer i Tyrkiet og 3 487 enheder, der blev tilbudt landmænd på verdensmarkederne.

På grund af stigningen i produktionen af ​​TürkTraktör steg omsætningen til 3 milliarder 2 millioner TL i årets første 684 måneder. Virksomhedens driftsresultat og EBITDA-margin var henholdsvis 14,2% og 15,7%; Med alle disse resultater blev TürkTraktörs nettoresultat for perioden januar-marts 2021 registreret som 348 millioner TL.

TürkTraktör General Manager Aykut Özüner: "Vores mål er at sikre bæredygtighed i landbrugsproduktionen"

TürkTraktör General Manager Aykut Özüner påpegede, at den succes, de har opnået i de første 3 måneder af året, især inden for produktions- og salgsenheder, er en vigtig indikator for deres bestræbelser på at sikre bæredygtighed i landbrugsproduktionen og sagde: ”Vi fortsætter med at mødes kravene og behovene fra vores landmænd, der er rygraden i landbrugssektoren, til at udføre deres arbejde uden afbrydelse. I de første tre måneder af dette år fastholdt vi vores førende position inden for traktormarkedet med den succesrige præstation fra vores New Holland- og Case IH-mærker. " sagde.

Salget til udenlandske markeder er stigende

Siger, at der er en generel bevægelse i eksporten sammenlignet med de første perioder af epidemien over hele verden, Özüner; ”Men med udsvingene i løbet af epidemien i forskellige regioner og lande oplever man fortsat problemer i efterspørgslen og forsyningskæden. På trods af disse problemer lykkedes det os at øge vores internationale salg med 2% mellem januar og marts med de handlinger, vi tog for at styre denne proces på den bedst mulige måde. Vi fortsatte med at have udført 88% af Tyrkiets samlede eksport i denne periode traktorer på egen hånd igen og annoncere navnet på vores land på det globale marked. Med vores forskellige modeller, som vi producerer i overensstemmelse med fase 5-motoremissionsstandarder, planlægger vi at øge vores internationale salgsresultater resten af ​​året. " forklarede han.

'Vi fortsætter også med at øge vores effektivitet inden for byggeudstyr.

I slutningen af ​​sine evalueringer berørte Aykut Özüner også det arbejde, de har udført inden for byggeudstyr som TürkTraktör og sluttede sine ord som følger: ”Vi fortsætter med at høste frugterne af den vigtige investering, vi foretog inden for byggeri udstyr ved at skifte til produktion af indenlandske rendegravere i 2020 såvel i første kvartal i år. Vi vil fortsætte vores bestræbelser på at øge interessen for vores produkter i 2021 i sektorer, hvor entreprenørudstyr er meget udbredt, især rendegravere. "

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar