At købe og sælge brugte køretøjer er nu sikrere med fundamentdeltagelse

Foundation har omsat sit sikre betalingssystem i praksis
Foundation har omsat sit sikre betalingssystem i praksis

Vakıf Participation har implementeret "Secure Payment System", som muliggør samtidig og sikker udveksling af ejerskab og salgspris for køretøjet ved køb og salg af brugte motorkøretøjer.

Kombinerer delingskulturen af ​​fonde med offentlighedens magt, Vakıf Participation, der bringer et nyt åndedrag til deltagelsesfinansieringsverdenen, samarbejdede med Notaries Union of Turkey (TNB) og tog i brug det 'Secure Payment System', der garanterer køretøjet pris og registrering.

Med 'Secure Payment System', som eliminerer risikoen for svindel ved køb og salg af køretøjer, der foretages af notarier, elimineres også parternes kontantbærende byrde, når transaktioner gennemføres digitalt.

"Vi fjerner alle de faktorer, der giver anledning til bekymring i handel med brugte køretøjer"

Med en erklæring om emnet sagde Vakıf Participation General Manager İkram Göktaş, ”Med Secure Payment System eliminerer vi alle de faktorer, der giver anledning til bekymring for vores kunder i køb og salg af brugte køretøjer. Med dette arrangement, efter instruktionen, der skal initieres fra vores digitale kanaler; Købs- og salgstransaktioner for vores kunde, der vil sælge, og den person, der køber køretøjet, kan udføres sikkert gennem vores autoritet. Dette system fungerer ved at blokere det beløb, som køberen overførte til "Notaries Union of Turkey Secure Payment" -kontoen i vores institution inden transaktionen, og overføre pengene til sælgerkontoen med referencekoden fra Notaries Union of Turkey-systemet, når salg foretages. "

Göktaş understregede, at de fortsætter deres arbejde inden for det digitale felt, og sagde: ”Vi opdaterer konstant vores teknologiske infrastruktur og implementerer nye applikationer, så vores kunder kan udføre alle deres transaktioner glat og sikkert over de digitale kanaler, de ønsker. "Vi er glade for at tilbyde vores kunder et nyt initiativ med Secure Payment System i nutidens verden, hvor kontaktløs betaling vinder fart og forståelsen af ​​kontantløst liv er mere vedtaget."

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar