Vodafone, UNDP og Habitat Association tager handling for dem, der mistede deres job i pandemien

vodafone undp og habitatforening tog handling for dem, der mistede deres job i pandemien
vodafone undp og habitatforening tog handling for dem, der mistede deres job i pandemien

I tro på, at en bedre fremtid er mulig med kraften, der opstår ved kombinationen af ​​teknologi og mennesker, vil Vodafone støtte dem, der mistede deres job i pandemien, med platformen "Vi er sammen i denne forretning".

På platformen, som UNDP (FN's udviklingsprogram) og Habitat Association også bidrager til, vil der blive tilbudt adgang til personlig træning og talentprogrammer til dem, der er i færd med at søge job, samt en nedsat sats med masser af internet . Vodafone-kunder vil kunne få taksten "Birlikteyiz", der er specielt udviklet til jobsøgende og inkluderer 6 GB mobilt internet, 750 minutter, 250 SMS, for kun 6 TL i stedet for 39 TL i 9 måneder. Det sigter mod at give en samlet fordel på 13 millioner TL til jobsøgende med platformen "Sammen i denne forretning".

Trænere med en vision om at lede digitaliseringen Tyrkiet Vodafone, fortsætter med at samle hvert segment af samfundet med de muligheder, som den digitale verden tilbyder. For omkring en måned siden, overalt i verden, nye helt nye retorik "Sammen er muligt" meddelte, at Vodafone er det første initiativ, den har gennemført i denne retning. "Vi er sammen i denne forretning" Med sin platform sigter det mod at hjælpe enkeltpersoner, der mistede deres job i kort tid eller helt i pandemien, til at tilslutte sig arbejdsstyrken igen ved at drage fordel af den digitale verdens bekvemmelighed. Tyrkiet var inkluderet I 13 Vodafone-lande og gik en til livet i Tyrkiet UNDP (FN's udviklingsprogram) s Habitatforening På den platform, som det bidrager til, vil der også blive tilbudt adgang til personlig træning og talentprogrammer til dem, der er i færd med jobsøgning, samt en nedsat takst med masser af internet. I alt "Vi er sammen i denne" platform 13 millioner TL Det sigter mod at give fordele.

Vodafone; Vi er sammen i denne forretning Den nye generation af færdighedsudviklingsprogram, Future Professions Platform, Udemy Training og platformen "Vi er sammen i denne forretning", som består af taksten "Vi er sammen", Vodafone Tyrkiets Executive Vice President Maintenance Meltem SahinUNDP's stedfortrædende beboerepræsentant i Tyrkiet Sukhrob Khojimatov ve Sezai Hazır, præsident for Habitat Association Det blev introduceret på det online møde, der blev afholdt med deltagelsen.

Om, at pandemien viser mere klart end nogensinde, hvor vigtig teknologiens rolle er at holde alle i kontakt, fra enkeltpersoner til organisationer. Meltem Bakiler Sahin, han sagde:

”Som en målrettet virksomhed mener vi, at teknologi kun får mening med mennesker, og at teknologiens magt kan forbedre livet, når det kombineres med kraften fra menneskelig ånd. I vores nye brandpositionering understreger vi, at en bedre fremtid er mulig med kraften, der opstår ved kombinationen af ​​teknologi og mennesker, og vi siger 'Sammen er muligt'. Det første skridt, vi tog i denne retning, var platformen 'Vi er sammen i denne forretning'. En af de grupper, der er mest berørt af pandemiprocessen, er dem, der har mistet deres job eller er i færd med at søge et job under forværrede økonomiske forhold. Ifølge Turkstat var antallet af arbejdsløse i Tyrkiet i alderen 15 år og derover i februar 2021 4 millioner 236 tusind mennesker; Arbejdsløsheden var på niveauet 13,4 procent. Vi mener, at det at forblive i kontakt med den digitale verden spiller en vigtig rolle i jobsøgning og selvudvikling. Med dette i tankerne tog vi skridt til at sikre, at dem, der mistede deres job i pandemien, ikke falder bag det digitale samfund. Med platformen 'Vi er sammen i denne forretning' er vores mål at lette adgangen for personer, der har mistet deres job i kort tid eller helt i pandemien til den digitale verden og at sikre, at de drager fordel af alle fordelene ved digitalisering. Vi vil støtte dem i denne vanskelige proces og få dem til at føle, at vi er sammen med dem. Vi mener, at det er alles ret til at være en del af det digitale samfund, og alle bør drage fordel af lige muligheder med digitalisering. Som Vodafone vil vi fortsætte med at gøre ting, der trækker styrke fra teknologi-menneskeligt samarbejde og fører vores samfund til en bedre fremtid. "

UNDP's stedfortrædende beboerepræsentant i Tyrkiet Sukhrob Khojimatov, Han sagde: Da den ødelæggende virkning af Covid-19-epidemien accelererer, påvirkes alle samfundslag i alle lande uforholdsmæssigt meget, og de unge lider mest under denne situation. Den unge generations adgang til uddannelse, sociale støtteinstrumenter og beskæftigelsesmuligheder er blevet hårdt ramt. Tilgængeligheden for unge mænd og kvinder til kvalitetsjob er drastisk faldet. Da den unge befolkning ikke har tilstrækkelig indkomst og besparelser til at sikre bæredygtigheden af ​​deres levebrød, påvirkes de i høj grad af stigningen i fattigdom og ulighed skabt af pandemien. Inden for rammerne af staternes kamp for bedring efter epidemien er vi nødt til at fokusere på unge, der hverken er i beskæftigelse eller i uddannelse. UNDP Tyrkiet forstår kompleksiteten og haster med disse udfordringer dem sammen og vores værdsatte partnere, der underskrev dette samarbejde for at overvinde takket være Vodafone og Habitat Association. "

Leder for habitatforening Sezai Hazır Han sagde: ”Vi, som Habitat Association, UNDP og Vodafone, er meget begejstrede for at implementere projektet 'Vi er sammen i dette projekt' for at støtte personer, der er ramt af de negative effekter af pandemiperioden. Som Habitat Association lægger vi stor vægt på enkeltpersoners færdigheder i det 21. århundrede, især digitale transformationsfærdigheder. En ny verden er ved at opstå, hvor teknologien udvikler sig hurtigt og gradvist optager mere plads i vores liv. I denne nye verden er det uundværligt for enkeltpersoner at have nye generationers kompetencer for at opnå bedre karrieremuligheder og til at vedtage alderens krav. Fordi vi ved, at de, der hurtigt tilpasser sig det nye i den skiftende verden, vil vinde. I denne retning vil vi være evigt glade, hvis vi sammen med vores værdifulde projektpartnere kan give vores enkeltpersoner nye kompetencer vedrørende digitalisering og i nogen grad reducere pandemiperiodens negativitet. "

Ny generation færdighedstræning til 1000 mennesker

Lanceret i samarbejde med UNDP og Habitat Association inden for anvendelsesområdet for platformen "Vi er sammen i dette" Vi er sammen i denne forretning næste generations færdighedsudvikling Med programmet får jobsøgende online træning i kort historie om digital transformation, digital sikkerhed og fortrolighed, digital indholdsproduktion, digital tilstedeværelse af virksomheder, professionel LinkedIn-brug, karriereplanlægning, CV-forberedelse og jobinterviewsimulering. Ansøgninger modtages via platformen "Vi er sammen i denne forretning" og 6 måneder gammel i alt i løbet af gennemførelsesperioden 12 af dine tutorials Med dette certifikatprogram, der afholdes Til 1.000 mennesker sigter mod at nås.

Evne til at oprette en færdighedsprofil på 8 minutter

Lanceret af Vodafone i 2018 Fremtidige erhverv platform, 8 minutter Den består af en online undersøgelse. Med denne undersøgelse trækker Vodafone individers talentprofiler og leder dem til de mest egnede åbne stillinger. Folk kan se de jobmuligheder, der bedst passer til deres profiler og anvende. Hvis de ikke kan finde en passende jobmulighed i første fase, kan de øge nøjagtigheden af ​​deres karriereforslag ved at udføre nogle få flere tests. Der er også en fane på platformen, hvor de kan se deres færdigheder og styrker. The Future Professions platform, til dato over hele verden mere end en halv million hjalp personen.

Mere end 600 gratis kurser 

Præsenteret under platformen Future Professions Udemy Med deres uddannelse kan folk udvikle sig selv og gøre brug af nye forretningsmuligheder. Vodafone instruerer dem, der ikke kan finde en karrieremulighed, som de ønsker, til gratis Udemy-træning, der passer til deres talentprofiler til deres personlige udvikling. Som en del af det globale Udemy-samarbejde, såsom webdesign, 3D-modellering, personlig udvikling og produktivitet Mere end 600 uddannelse tilbydes asynkront.

9 GB mobilt internet til kun 6 TL

Vodafone for at gøre mobilt internet tilgængeligt og for at mindske byrden ved telefonregninger, så dets kunder, der har mistet deres job i pandemien, kan nyde de muligheder, som den digitale verden tilbyder, som de ønsker. "Vi er sammen" udviklet tidsplanen. Med denne takst, som er den første i sektoren, Vodafone-kunder med og uden faktura, Fra 6 GB mobilt internet, 750 minutter og 250 SMS til det dannede indhold I 6 måneder, kun fra 39 TL i stedet for 9 TL være i stand til at have Fra denne takst, Fra marts 2020 Vodafone-kunder, der er arbejdsløse af en eller anden grund, nyder godt af kort arbejdstillæg eller skal tage ubetalt orlov, vil kunne drage fordel. Abonnenter vil være i stand til at ansøge ved at uploade den SSI-servicebeskrivelse, de har modtaget fra e-forvaltning, til platformen "Vi er i denne forretning". Ikke-Vodafone-abonnenter vil også være i stand til at ansøge om denne takst efter overførsel af deres numre til Vodafone. Vodafone, med taksten "Vi er sammen" 50 tusinde sigter mod at nå ud til mennesker.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar