YKS-eksamen er kort, konfigureres hurtigt og fokuserer på eksamen

Den høje eksamen er kort, komme sig hurtigt og fokusere på eksamen
Den høje eksamen er kort, komme sig hurtigt og fokusere på eksamen

Læg din frygt og bekymring til side. Saml hurtigt og fokuser på eksamen. Åndedrag blev holdt i 2021 YKS. Der er meget lidt tid tilbage til Higher Education Institutions Examination (YKS-2021), som er universitetets optagelseseksamen. Mens kandidaterne fremskyndede deres forberedelser til eksamen, steg deres frygt eller bekymring også.

Med hensyn til emnet, Istanbul Rumeli University Institut for Psykologi Dr. Foredragsholder Gülhan Gökçe CERAN YILDIRIM sagde: ”I slutningen af ​​en intens studieperiode er der meget lidt tid tilbage til eksamen. Vi har bestået og gennemgår svære tider, som hver kandidat har oplevet for første gang. Jeg er sikker på, at vi har styrken til at tilpasse os alle forhold, alle kandidater har forsøgt at gøre deres del på trods af alle disse negative forhold. Det er indlysende, at alle kandidater gennemgår en vanskelig proces, men de er nødt til at lægge deres bekymringer til side og hurtigt komme sig og fokusere på eksamen, så deres indsats ikke spildes indtil nu. ''

'' Intens angst forhindrer din succes ''

Yıldırım forklarede forskellen mellem frygt og angst som følger: “Selvom frygt og angst ses som ækvivalente begreber, indeholder de ganske forskellige betydninger. Mens frygt er et normalt svar på en unormal situation af enhver person, hvis livsintegritet er truet, er angst et ikke særlig nyttigt resultat, der mærkes ved at overveje de mulige negative scenarier for den begivenhed, der endnu ikke har fundet sted. En lille smule angst er nyttig for at få dig i bevægelse. Imidlertid begrænser intens angst desværre din kapacitet ved at forhindre dig i at bruge dit potentiale på højeste niveau. Det forhindrer din succes. Alt, hvad der kan gentages / alternativt i livet, er blandt menneskers heldige livserfaringer, og det skal huskes, at selvom der er negativitet i hvert emne, der kan gentages, er det ikke en ende. ''

Nævner, at den resterende korte tid skal evalueres meget godt, Istanbul Rumeli University Department of Psychology Dr. Foredragsholder Gülhan Gökçe CERAN YILDIRIM fortsatte sine ord som følger: ”Du skal ikke glemme, at eksamen er et maraton, og du bør aldrig stoppe med at arbejde, selvom din nethed ikke er steget indtil den sidste måned. Fordi den sidste måned er perioden med stigning i eksamensperioden. På dette tidspunkt vinder de, der er fast besluttet på ikke at give op. ''

Nå, ”Hvordan skal du studere på denne korte tid før YKS-eksamen?” Yıldırım besvarede dette spørgsmål som følger:

Forøg din daglige arbejdstid og tempo

Da der er lidt tid tilbage til eksamen, skal du øge din daglige arbejdstid og tempo. Først og fremmest skal du fokusere mere på de emner, du forstår. Fjern med andre ord eventuelle problemer, som du ikke kunne gøre på trods af din indsats i løbet af året. Gentag dine ikke fuldt lærte emner. Når du gentager, skal du identificere de problemer, du har gået glip af under mock-eksamenerne, og se på den hastighed, hvormed disse emner vises i eksamenerne. Hvis du afslutter de emner, der er høje i eksamen med prioritet, har du chancen for at gøre det mere klart i eksamensresultaterne på kort tid.

Tag masser af øvelsestest

Fokuser primært på generelle gentest og mock-eksamen. Især vil det være meget gavnligt for dig at løse de spørgsmål, der er kommet de seneste år. Dine forsøgsresultater kan være gode og nogle gange dårlige, vær ikke pessimistiske. Sørg for at lære løsningen på ethvert problem, du laver forkert.

Fjern dit tidsproblem

Først og fremmest skal du tage de faktiske eksamenstider som basis, når du løser mock-eksamen. Bliv stabil, mens du løser mock-eksamen, da du ikke kan stå op i løbet af den tid i eksamen. Adfærd udført på samme tid i løbet af dagen bliver en vane. Såsom at sove, vågne op, spise og drikkevaner. Det er en fordel at tilpasse disse vaner til eksamensperioden indtil eksamen. For eksempel; Såsom at vågne op på det tidspunkt om morgenen af ​​eksamen, spise morgenmad, ikke drikke te og kaffe allerede i løbet af eksamenstiden, da du ikke kan drikke te eller kaffe under eksamen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar