Nedrivning af Unkapanı-broen, som har været en fare i årevis, er afsluttet

Ødelæggelsen af ​​unkapani-broen, som har været en fare i årevis, er afsluttet
Ødelæggelsen af ​​unkapani-broen, som har været en fare i årevis, er afsluttet

IMM fornyer Unkapanı-broen, som har været farlig i årevis. Projektet, der blev initieret ved at gøre hele lukningsprocessen til en mulighed, planlægges afsluttet lørdag den 15. maj, og den nye bro skal være færdig om 3 måneder. Efter nedrivningen begynder også opførelsen af ​​den 350 meter lange undergrundsbane, der udvider Cibali-Alibeyköy-sporvejen til Eminönü.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) er ved at realisere et andet vigtigt projekt, der er blevet afholdt i årevis ved at gøre 17-dages fuld lukningsproces til en mulighed. Til nedrivning af Unkapanı-broen, der afsluttede sit økonomiske liv og havde risiko for sammenbrud i et muligt jordskælv, blev trafikcirkulationen først tilvejebragt ved at skabe en ø. Krydsgrene blev midlertidigt fjernet, og trafikken blev omdannet til en rundkørsel. 29 træer i krydset blev også flyttet uden nogen skade.

Nedrivningsarbejdet, der startede torsdag den 13. maj, planlægges afsluttet lørdag den 15. maj. Efter 17. maj 2021 vil der blive leveret trafikstrøm fra rundkørslen, der skal oprettes i 3 måneder. I denne proces vil nye brokrydsninger blive produceret, og regnvand og spildevandslinjer vil blive fornyet. Disse produktioner afsluttes den 31. juli 2021, og krydset åbnes for trafik.

Efter nedrivningen af ​​den eksisterende 5-spanede bro inden for rammerne af "Unkapanı krydsningsbrorenovering og sporvejskonstruktion" skal der bygges en ny bro med en bredde på 32,50 meter og en længde på 44 meter. Samtidig vil der blive bygget en 2 meter lang undergang i Unkapanı-området af sporvognslinjen Eminönü - Alibeyköy, som blev afsluttet indtil Cibali.

Mens Unkapanı Junction-broen, hvis højde ikke er tilstrækkelig og fuldender dens tekniske levetid, vil blive fornyet, vil sporvognslinjen, hvis Alibeyköy-Cibali-sektion er taget i brug, blive leveret til Eminönü.

Opførelsen af ​​en 350 meter lang undergang til sporvognslinjen begynder den 18. maj, og arbejdet afsluttes den 31. juli 2022. I denne proces vil yderligere 57 træer blive transplanteret.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar