14 kæmpevirksomheder og konsortium præsenterede kvalifikationsdossier til Buca Metro Tender

Kæmpe selskab og konsortium indsendte en kvalifikationsfil til buca metro-udbuddet
Kæmpe selskab og konsortium indsendte en kvalifikationsfil til buca metro-udbuddet

İzmir Metropolitan Municipality tog det første skridt i den internationale udbudsproces for Üçyol-Buca Metro, som vil være den største investering i Izmir historie med et budget på 1 milliard 70 millioner euro. 14 lokale og udenlandske gigantiske virksomheder og konsortier indsendte deres kvalifikationsfiler. Efter vurderingen af ​​udbudskommissionen vil de kvalificerede bydende blive inviteret til at byde.

I udbuddet om opførelse af metrolinjen Üçyol-Buca, som vil være den 5. etape af Izmir Light Rail System, modtog de første trin kvalifikationsfiler for de villige virksomheder. Filerne, der er åbnet på den officielle hjemmeside for Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD), der yder finansiel støtte til projektet, vil blive undersøgt af Izmir Metropolitan Municipality Rail Systems Department Tender Commission. Efter afslutningen af ​​evalueringerne vil de bydende, der anses for tilstrækkelige, blive inviteret til den anden fase, hvor deres pristilbud vil blive indsendt.

buca metro

14 gigantiske virksomheder og konsortier

Navnene på 14 virksomheder og konsortier fra Tyrkiet, Aserbajdsjan, Rusland, Kina og USA, der indsendte deres kvalifikationsfiler for at deltage i anbudsudbuddet, er som følger:

 1. Bayburt Grup & Azercon OJSC Joint Venture
 2. CCM Buca Joint Venture (CHINA State Construction, Cengiz İnşaat, MESA Mesken Anonim Şirketi Joint Venture)
 3. China Civil Engineering Construction Corporation og Kolin Construction Joint Venture
 4. Dentas-Gurbag forretningspartnerskab
 5. Doğuş Konstruktion
 6. EEB-CRFG-CREGC-MAKYOL konsortium
 7. Gülermak Construction
 8. Dere - NORINCO joint venture
 9. Dillingham Construction - Özaltın Construction Joint Venture
 10. Mosinzhproekt - ENKA Joint Venture
 11. SMU Ingeokom - Metgun joint venture
 12. Yapı Merkezi - Nurol Joint Venture
 13. Özbal Construction
 14. Power Construction Corporation Of China - Özgün İnşaat Business Partnership

Investering vil slå rekorden

Opførelsen af ​​Üçyol - Buca Metro Line vil være den største investering i İzmirs historie med et budget på 1 milliard 70 millioner euro. 13,5 kilometer lang linje Metrostationen Üçyol tjener mellem Dokuz Eylül University Tınaztepe Campus og Çamlıkule. Linjen vil blive bygget med dyb tunnelteknik (TBM / NATM) ved hjælp af TBM-maskine, og der vil være henholdsvis Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca Municipality, Butchers, Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University, Buca Koop og Çamlıkule stationer .

Det vil blive integreret med İZBAN

Buca Metro ligger ved Üçyol Station med metrolinjen mellem F.Altay og Bornova; Det vil blive integreret med İZBAN-linjen ved Şirinyer Station. Mens du er forbundet fra salen på Üçyol Station; Det forbindes fra platformgulvet på İZBAN Şirinyer Station og fungerer uafhængigt af eksisterende linjer. Togsæt på denne linje fungerer uden chauffør.

Byggeriet starter i år. Vedligeholdelse, værksted og lagerbygning, der vil have et samlet indendørs areal på 80 tusind m2, vil også blive bygget inden for projektets omfang. I den to-etagers bygning vil underetagen blive brugt som en overnatning og den øverste etage som køretøjsvedligeholdelses- og reparationsgulv. Der vil også være administrative kontorer og personaleanvendelsesområder på øverste etage. Opførelsen af ​​metrolinjen Üçyol - Buca er planlagt til at starte i anden halvdel af dette år. Arbejdet forventes at tage fire år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar