Den 19. maj er EGO-busser, Metro og ANKARAY gratis?

egobusser, metro og ankaray tjener gratis på maj
egobusser, metro og ankaray tjener gratis på maj

Offentlige transportkøretøjer (EGO-busser, Metro og ANKARAY) tilknyttet Ankara Metropolitan Kommune vil betjene borgere gratis onsdag den 102. maj 19, 2021-året for vores fejring af Atatürk, ungdoms- og sportsdagen.

I overensstemmelse med beslutningen truffet af Ankara Metropolitan Municipality Council, "Indtil det første valg til lokaladministrationen, der benytter de offentlige transporttjenester, der leveres af EGO's generaldirektorat fra 06.00 til 24.00 om natten, startende fra 19 på religiøse og nationale helligdage. .. "I løbet af XNUMX. maj fejringen af ​​Atatürk, ungdoms- og sportsdagen, vil de være i stand til at drage fordel af de gratis offentlige transporttjenester, der udføres af EGO's generaldirektorat.

I denne sammenhæng er det offentlige transportprogram planlagt af EGO's generaldirektorat for bus- og jernbanesystemer nedenfor.

EGO BUSES

I praksis blev afgangstiderne for EGO-busser, som fortsætter med at køre på 341 linjer, arrangeret i henhold til lørdagens arbejdsplan, der blev anvendt før udgangsforbudet.

JERNBANESYSTEMER

I vores jernbanesystemoperationer leveres service med Metro og ANKARAY fra 19 om morgenen til 2021 om aftenen, når begrænsningen starter onsdag den 06.00. maj 21.00 (BILAG-2).

For ikke at lide de passagerer, der foretager en overførsel, ved Ankara Metro, 21.00 fra OSB / Törekent Station, 21.25 fra Koru Station, 21.40 fra Martyrs Station, 22.00 fra Atatürk Cultural Center Station; I ANKARAY foretages en sidste rejse kl. 21.45 fra Dikimevi Station, 21.40 fra AŞTİ Station og 21.50 fra Kızılay Station i alle retninger (Koru, OSB, AŞTİ, Dikimevi).

Bussernes aktuelle afgangstider og ruteinformation vil være tilgængelig fra EGO CEP-mobilapplikationen fra den 19. maj 2021 kl. 24.00:XNUMX og afsnittet "Lokalt transport / webinformationssystem" på vores selskabs hjemmeside (www.ego. gov.tr).

Fra og med torsdag den 20. maj 2021 vil tjenesten fortsat blive leveret med den aktuelle arbejdsplan, som implementeres på hverdage.

For busafgangstider KLIK HER

For jernbanesystemet (Metro, ANKARAY) Afgangstider og afgangstider for sidste tog KLIK HER

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar