2 milliarder dollars lysindustri mødes i IstanbulLight den 06-09 oktober

Miljøindustriens belysningssektor mødes i istanbullight i oktober
Miljøindustriens belysningssektor mødes i istanbullight i oktober

Fahir Gök, formand for Lighting Equipment Manufacturers Association (AGID), en af ​​de strategiske partnere i IstanbulLight, sagde, at belysningssektorens eksporttal i 2020 beløb sig til 230 millioner dollars. Gök sagde, at trods pandemiforholdene vil hjemmemarkedet med en værdi på over 2021 milliarder dollars i 2 og derudover også være i en væksttrend. Den anden strategiske partner for messen, Turkish National Committee for Lighting (ATMK), formand for bestyrelsen Prof. Dr. Sermin Onaygil på den anden side henledte opmærksomheden på, at forholdet mellem belysning og sundhed kom frem som et resultat af de forskellige arbejds- og levevilkår under pandemiprocessen, og at sektoren fokuserede på "Human Centric Lighting" og "Tilsluttet belysning".

Istanbul Light 13th International Lighting & Electrical Equipment Fair and Congress vil blive afholdt den 06-09 oktober 2021 i Istanbul Expo Center. Organiseret under den globale energiportefølje af Informa Markets med det strategiske partnerskab mellem Lighting Appliances Manufacturers Association (AGID) og den tyrkiske nationale komité for belysning (ATMK), afholdes IstanbulLight to gange. Messen samler de mest værdifulde mærker i Tyrkiet og verden, lokale og udenlandske fagfolk og er vært for møder, der tilføjer værdi til sektoren med præsentationer af gæster, der er eksperter inden for deres områder og kongresser og topmøder, hvor aktuelle emner diskuteres.
"Vi har nye markedsmuligheder inden for eksport."

IstanbulLights strategiske partner, Lighting Appliances Manufacturers Association (AGID) bestyrelsesformand Fahir Gök, selvom det, der skete det sidste år, har medført mange vanskeligheder i lysindustrien; Han sagde, at bortset fra marts og april 2020 udvikler og vokser produktion og eksport positivt. Gök sagde, "Vi har nye markedsmuligheder i eksporten. Nye samarbejdsprojekter og undersøgelser, der kommer til vores land fra EU-lande, især på grund af forstyrrelser i deres forsyningskæder, vil give sektoren et meget bedre momentum over tid. Første kvartal af 2021 gik godt i sektoren, hvor er producenten med et efterspørgselsproblem? Desværre påvirker det økonomiske problem generelt sektoren negativt med tilføjelse af prisstigninger på mellemprodukter og råmaterialer, desværre øger det produktionsomkostningerne alvorligt . Dette bør naturligvis ikke mindske producenternes motivation i sektoren og nødvendigheden af ​​at udnytte de nye muligheder, der kommer vores vej, godt. Det faktum, at sektoren er elektronisk baseret, og vi i stigende grad er integreret i denne sektor, har givet et utroligt momentum i sektoren, og mange nye interessenter er begyndt at investere i sektoren. Jeg synes, dette skal ses som en separat positiv effekt. ”

"Vi forventer en alvorlig stigning i efterspørgslen afhængigt af vaccinationsprocessen."

AGID-formand Fahir Gök sagde, at han tror på styrken af ​​messer inden for handel, ”IstanbulLight Fair, der afholdes i Istanbul i oktober, vil være fuld af muligheder, der vil øge vores industris eksportpotentiale. Det er indlysende, at der vil være en alvorlig stigning i efterspørgslen ikke kun efter belysningssektoren, men også for alle sektorer afhængigt af og parallelt med vaccinationsprocessen. Jeg tror, ​​at vores land, der ligger på andenpladsen i verden med hensyn til stigning i bruttonationalproduktet i 2020, vil opleve et lignende billede inden udgangen af ​​2021. " sagde.

"Ny trend inden for belysningsindustrien: menneskelig centreret belysning"

Tyrkisk National Committee of Lighting (ATMK) Formand for bestyrelsen Prof. Dr. Sermin Onaygil på den anden side henledte opmærksomheden på de nye tilgange og tendenser, der udvikler sig i sektoren med pandemien. Onaygil sagde, ”Som et resultat af de forskellige arbejds- og levevilkår under den pandemi, vi har været i mere end et år, har fremtrædende emner som forholdet mellem belysning og sundhed øget vigtigheden af ​​den transformation, der startede med behovet for digitalisering. I dag er vores mest populære forskningsemner samlet under overskrifterne som "Human Centric Lighting", "Adaptive / Integrated / Connected Lighting". Især i disse applikationer, hvor elektronik, kommunikation og softwaredisciplin dominerer, er vores nye nøgleord begyndt at være "Data-Driven Lighting". sagde.

"13. Sektorens behov i digitaliseringsprocessen vil blive drøftet på National Lighting Congress. "

Udtalelse om, at sektorens succes afhænger af beherskelse af nye teknologier, det korrekte udtryk for belysningskravene i de sektorer som elektronik og software, der skal arbejde sammen, og stærkt samarbejde, ATMK Bestyrelsesformand Prof. Dr. Sermin Onaygil fortsatte sine ord som følger: ”IstanbulLight International Lighting & Electrical Equipment Fair and Congress, der sigter mod at samle alle interessenter og skabe stærkt samarbejde gennem gensidig viden og erfaringsdeling, vil bringe vigtige initiativer til vores industri i denne proces. Vi tror, ​​at det vil være meget gavnligt at afsløre belysningskravene og den eksisterende infrastruktur med bidrag fra både deltagere og besøgende under integrationen af ​​belysningsinstallationer med alle andre digitale systemer. Inden for messens omfang skaber vi muligheden for at diskutere behovene, problemerne og løsningsforslagene i vores sektor i digitaliseringsprocessen på vores 13. National Lighting Congress, som arrangeres af ATMK med temaet "Lighting Transformation". Som 9. valgkomité for Lighting Turkish National Committee inviterer vi alle interessenter i vores belysningsindustri til at være en del af og bidrage til disse miljøer, som vi sigter mod at skabe fordelagtige partnerskaber ”.

"Virksomheder i Europa søger alternative OEM-kanaler."

Understreger, at IstanbulLight er den eneste og internationale eksportorienterede messe i Tyrkiet og regionen, sagde IstanbulLight Salgschef Berna Akdağ, ”Messer er almindelige mødemiljøer, der holder handlen levende og tilbyder nye samarbejdsmuligheder. Selv om denne proces er blevet afbrudt over hele verden på grund af pandemien, spiller messerne, der er begyndt at åbne deres døre igen, en vigtig rolle i sektorernes og økonomiens opsving. I dag er virksomheder i Europa på udkig efter alternative OEM-kanaler. IstanbulLight 2021 vil fremstå som en handels- og marketingplatform, hvor mange virksomheder i Tyrkiet kan finde muligheden for at udvikle deres handelskanaler med europæiske virksomheder. " sagde.

"Maksimal hygiejne og sikkert miljø leveres i det fair område med AllSecure-standarder."

Berna Akdağ, salgsleder i IstanbulLight, påpegede, at IstanbullLight er den mest effektive eksportplatform for belysningsindustrien samt at tage de mest effektive sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger mod pandemien. IstanbulLigt vil blive organiseret i overensstemmelse med AllSecure-standarder, som inkluderer 'Rengøring og hygiejne', 'Fysisk afstand' og 'Detektion og beskyttelse', udviklet af Informa, verdens største arrangør af begivenheder.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar