Der blev beslaglagt 5 kilo narkotika og 357 mobiltelefoner ved Habur Customs Gate

Mobiltelefoner beslaglagt for vægtmedicin ved habur-tolddøren
Mobiltelefoner beslaglagt for vægtmedicin ved habur-tolddøren

Under operationerne udført af Toldhåndhævelsesholdene fra handelsministeriet ved Habur Customs Gate blev der beslaglagt 5 kg 141 gram heroin skjult i et plasma-tv fundet i en bus, der blev fundet som mistænkt, og der blev beslaglagt 357 mobiltelefoner i en hemmeligt rum oprettet i en mistænkelig lastbil.Som et resultat af analysen udført af personalet i Direktoratet for Habur Customs Enforcement, Smuggling and Intelligence, blev en bus, der kom til toldporten, vurderet som risikabel. Da detektorhunden reagerede på et plasma-tv i bussen, som blev scannet med en røntgenapparat og styret af narkotiske detektorhunde, blev tv'et fjernet fra dets placering og åbnet inde.

Under søgningen blev der fundet 10 pakker skjult inde i fjernsynet. Det blev forstået, at pulverstoffet i pakningerne var heroin efter kontrol af lægemiddelprøveindretningen. Heroin, der vejer i alt 5 kilo og 141 gram, blev konfiskeret.

I en anden operation udført af toldhåndhævelsesholdene ved Habur Customs Gate, blev denne lastbil, der kom til Tyrkiet fra Irak, betragtet som risikabel. Den mistænkte lastbil blev sendt til røntgenscanning. Som et resultat af røntgenscanningen blev der fundet mistænkelig tæthed ved krydset af hjulet, kaldet akslen, til lastbilen. Derefter blev køretøjet ført til søgehangaren, og dets dæk blev fjernet.

Da dækkene blev fjernet, blev der beslaglagt 357 mobiltelefoner indpakket i sorte poser i et specielt oprettet hemmeligt rum ved hjulkrydsningen af ​​traileren.

Undersøgelsen af ​​narkotika og mobiltelefoner, der blev beslaglagt under operationerne ved Habur Customs Gate, fortsætter.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar