5 trin til e-handel hjemmefra tip

e-handel tutorials hjemmefra i trin
e-handel tutorials hjemmefra i trin

TOBB E-commerce Council Member, Ticimax E-commerce Systems Founder Cenk Çiğdem, der sagde, at med tab af arbejdspladser i nogle sektorer på grund af Covid-19 og accelerationen af ​​omvendt migration fra store byer, begyndte mange mennesker at arbejde hjemmefra. Der var en stigning i antallet af iværksættere, der åbnede et websted ved at etablere en enkeltmandsvirksomhed til at drive forretning. "Der har været en eksplosion i antallet af nye e-handelswebsteder, der sælger i kategorier, der er lettere at skaffe og afsende, især tøj, hjemmetekstiler, lokale fødevarer og gourmet-delikatesser." At sige, at udøvelse af e-handel hjemmefra ikke har lager-, leje- og lageromkostninger, kan alle komme ind i denne forretning med meget små investeringer og sagde: ”Bortset fra dem, der køber og sælger produkter, er der også en stigning i antallet af e-handel ved hjælp af dropshipping-metoden kendt som lagerfri handel. Især i økonomiske termer kan iværksættere, der ikke er i stand til at købe varer fra grossisten, tjene penge via e-handel ved simpelthen at mægle med dropshipping. I denne metode observerer vi en stigning i de seneste måneder, ”sagde han.

Çiğerli forklarede trickene ved at gøre e-handel hjemmefra trin for trin.

1. trin

For at gøre e-handel hjemmefra er det nødvendigt først at oprette en virksomhed. For at fakturere de solgte produkter skal personen være skatteyder. Det er dog meget vigtigt at etablere en virksomhed for at vise udgifter, mens de køber de produkter, de vil sælge. Generelt kan folk, der sælger internet hjemmefra, oprette et privat firma, men de kan også oprette et aktieselskab med begrænset eller aktieselskab.

2. trin

Som et andet trin er den vigtigste del af jobbet e-handelsinfrastruktur. Da produktstyring, lagerstyring, salg af sociale medier og kundetilfredshed er vigtige i e-handel, skal infrastrukturen være pålidelig. En open source e-handelsinfrastruktur bør bestemt ikke bruges.

3. trin

Når du har besluttet, hvad du skal sælge, skal du finde pålidelige og altid tilgængelige leverandører. Den brede produktportefølje af den leverandør, du vælger, gør dit job lettere i starten. I stedet for at arbejde med et stort antal grossister i en ny virksomhed, vil arbejde med et lille antal grossister også forhindre dig i at blive forvirret, indtil du lærer virksomheden. På denne måde kan du bruge al din energi på at lære jobbet.

4. trin

Måske er det vigtigste inden for e-handel skibsfart. E-handelsfirmaer, der ikke administrerer deres forsendelsesprocesser godt, mister hurtigt kunder. Du skal vælge den mest fordelagtige for dig ved at få tilbud fra professionelle fragtfirmaer en efter en.

5. trin

Sociale medier er uundværlige for dette job. Instagram og Facebook er de mest anvendte kanaler til e-handel. Her skal du åbne en konto, hvor du kan annoncere for dit e-handelssted og dine produkter og omdirigere til webstedet. Hvis du kan udnytte kraften i sociale medier, kan du få ordrer selv fra udlandet på kort tid. Du bør bruge oprigtige videoer og professionelle fotos på dine sociale mediekonti, og hvis du er sikker, kan du også bruge dine egne fotos og videoer. Således kan du øge din salgspræstation ved at kommunikere med dine kunder i første grad.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar